Pečená dýně s medem je dokonalou kombinací jednoduchosti a bohaté chuti. Ať už ji podáváte jako přílohu k hlavnímu chodu, nebo ji vychutnáváte samotnou jako zdravý dezert, tento recept vás překvapí svou snadnou přípravou.
RADA: Co dělat, když med zcukernatí
RADA: Jak na poslední kapku oleje?
Dýňová bábovka
Dýňový salát z máslové dýně
Dýňové muffiny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlé langoše
Václavovy těstoviny
Rajčatový salát IV.
Fofrperník
Bezmasá dýňová směs nejen na topinky
Hermelín / Camembert v listovém těstě
Hrášková polévka - sýrová
Máslo s medvědím česnekem
Kuřecí jáhlové rizoto
Toskánská polévka
Linecké cukroví krok za krokem
Tradiční vánoční punč
Masarykovo cukroví
Vanilkové rohlíčky VI.
Svařák
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pracny z roku 1900