Pečená dýně s medem je dokonalou kombinací jednoduchosti a bohaté chuti. Ať už ji podáváte jako přílohu k hlavnímu chodu, nebo ji vychutnáváte samotnou jako zdravý dezert, tento recept vás překvapí svou snadnou přípravou.
RADA: Co dělat, když med zcukernatí
RADA: Jak na poslední kapku oleje?
Dýňová bábovka
Dýňový salát z máslové dýně
Dýňové muffiny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí salát
Maková bábovka
Poctivá zelňačka
Lasagne se slaninou a kyselým zelím
Farmářská vepřová krkovice s šalotkou…
Jahodovo-smetanové řezy
Italské uzly ala focaccia "fokáča"
Přírodní maso se žampiony - minutka
Vepřové se zelím v minutkové verzi
Lepenice s trhaným uzeným
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem