• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pavlova plná ovoce
Napište svůj komentář k receptu

Pavlova plná ovoce

autor: Delarue
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pavlova plná ovoce
Nahrát fotku
 

Suroviny

8 porce
    • 50
      g moučkový cukr
    • 3
      ks bílek
    • 1
      lžíce citronová šťáva
    • 180
      g cukr krupice
  • Náplň:
    • 250
      ml smetana ke šlehání
    • 200
      g ovoce čerstvé na ozdobu
    • 50
      g zavařenina rybízová

Postup přípravy receptu

1
Bílky šleháme s polovinou cukru v horké vodní lázni asi 5 minut. Pak je vyjmeme z vodní lázně, přidáme zbylý cukr, citronovou šťávu a šleháme elektrickým šlehačem nejvyšší rychlostí do pevného sněhu. Nakonec zlehka vmícháme prosátý moučkový cukr.
2
Hmotou naplníme cukrářský sáček s hladkou trubičkou a na plech vyložený pečícím papírem nastříkáme nejdříve spirálu o průměru 20 cm a poté po jejím obvodu malé pusinky.
3
Pečeme (nebo spíše sušíme) v troubě předehřáté na 100°C asi 50 minut. Pak troubu vypneme a necháme v troubě zvolna vychladnout. Opatrně jej odtrhneme od papíru, povrch potřeme rybízovou zavařeninou a ozdobíme vyšlehanou smetanou.
4
Ovoce očistíme, nakrájíme na kousky a ozdobíme jím povrch dortu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mini pavlova s kokosovým krémem

Mini pavlova s kokosovým krémem

Pavlova se šlehačkou a jahodami

Pavlova se šlehačkou a jahodami

Pavlova s amarreto krémem

Pavlova s amarreto krémem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka | 4. 2. 2016 21:09

    Skvělý dezert. Za pár kaček super bomba a navíc všichni obdivují jak je to krásný. Suším to v troubě nejdřív hodinu na 100 a pak dvě hodiny ještě na 50. Do šlehačky přidávám smetana fix a lžíci moučka cukru a čerstvé ovoce. Je to teď náš nejmilejší dezert. Po Vánocích jsem měla spoustu bílků a teď je nestíhám střádat ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Dorty Nejlepší dezerty
Moučníky Dorty Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Citronová šťáva Cukr krupice Moučkový cukr Ovoce Smetana ke šlehání Zavařenina

Pavlova nadýchaná, jak baletní sukně

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hrníčková buchta pro nezkušené

Hrníčková buchta pro nezkušené

Těstoviny se žampiony

Těstoviny se žampiony

Ivetčin kynutý knedlík

Ivetčin kynutý knedlík

Škvarkové pagáčky

Škvarkové pagáčky

Cuketa zapečená s Nivou

Cuketa zapečená s Nivou

Studentské rychlolangoše

Studentské rychlolangoše

Báječná (nejen) broskvová roláda

Báječná (nejen) broskvová roláda

chili-medové paličky

chili-medové paličky

Máslové řízky - sváteční

Máslové řízky - sváteční

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Pavlova nadýchaná, jak baletní sukně

Poslední sledované recepty

13
Křehké čokoládové sušenky s karamelem
Křehké čokoládové…
9
Řecké koláčky
Řecké koláčky
8
Bramborové nočky s medvědím česnekem
Bramborové nočky s…
8
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
7
Sekaná s kuřecími játry
Sekaná s kuřecími játry

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
Svatomartinský kvíz: Znáte tradice a zvyky, které se pojí k 11. listopadu?
Svatomartinský kvíz: Znáte tradice a zvyky, které…
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak ji připravit, aby byla měkká a křupavá?
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak…
AHA.cz NÁSILÍ U PILAROVÉ: Ex jí uhodil... a protrhl bubínek!

NÁSILÍ U PILAROVÉ: Ex jí uhodil... a protrhl bubínek!

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Výklad karet Lenormand na listopad: Kdo otěhotní a komu se obrátí život vzhůru nohama?

Výklad karet Lenormand na listopad: Kdo otěhotní a komu se obrátí život vzhůru nohama?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Šťastný Pierce Brosnan: Setkání se synem po 20 letech!

Šťastný Pierce Brosnan: Setkání se synem po 20 letech!

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Výklad karet Lenormand na listopad: Kdo otěhotní a komu se obrátí život vzhůru nohama?

Výklad karet Lenormand na listopad: Kdo otěhotní a komu se obrátí život vzhůru nohama?

Další doporučené recepty:

Patizonové nudličky s masem
Patizonové nudličky s masem
Patizony zapečené s hermelínem
Patizony zapečené s hermelínem
Pavlišovský řízek
Pavlišovský řízek
Pavlova s amarreto krémem
Pavlova s amarreto krémem
Pavlova s citronovým krémem
Pavlova s citronovým krémem
Pavlova s granátovým jablkem a sušenými malinami
Pavlova s granátovým jablkem a sušenými…
  • Recepty.cz
  • Pavlova plná ovoce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact