Tendle recept skoušela má sestra ale je veganka takže tam dala jenkořeni a mě to mac chutná ;-)
Petra
|19. 7. 2012 13:36
Patizonky je treba nejen oloupat ale taky vytahnout zrna :-(( takze jsme si moc nepochutnali :-S
Petule B.
|2. 4. 2008 01:04
Jo, patizon je skvela zelenina, i kdyz trochu opomijena. Delame z ni tyto klasicke rizky, nebo i v ruznych obmenach - obalovane s korenim, cesnekem, v testicku, vyborny je i duseny na cesneku a kari. Vhodny i do zapekanych pokrmu. Presto, ze vypada trochu jako UFO, je vynikajici v ruznych upravach! Diky za pripomenuti.
JirkaK
|1. 4. 2008 14:58
Fakt dobre
Anonym
|5. 8. 2007 07:07
zkuste patizon před obalením počesnekovat, to je mňamka
Anonym
|3. 8. 2006 15:22
Patizony nemusíte loupat, teda alespoň já je neloupu a je to dobrý....pokud si to oloupete nic se nestane :-))
Anonym
|3. 8. 2006 13:43
Je potreba tu vec oloupat?
Anonym
|9. 10. 2005 16:28
určitě doporučuji rozetřít česnek se solí, řízky potřít a pak obalit, budou šmrncovatější