• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Patizonové řízky
Napište svůj komentář k receptu

Patizonové řízky

autor: lulup
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 19
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Patizonové řízky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • patizony
    • sůl
    • 2
      ks vejce
    • strouhanka
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Patizon nakrájíme na 1-1,5 cm silné plátky a obalíme v klasickém trojobalu, smažíme na oleji do zlatova.
2
Jako příloha jsou vhodné brambory na jakýkoliv způsob.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Patizonové karbanátky

Patizonové karbanátky

Patizonové nudličky s masem

Patizonové nudličky s masem

Dušené patizonové "zelí"

Dušené patizonové "zelí"

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • vavi
    vavi | 21. 8. 2014 12:19

    Tendle recept skoušela má sestra ale je veganka takže tam dala jenkořeni a mě to mac chutná ;-)

  • Petra | 19. 7. 2012 13:36

    Patizonky je treba nejen oloupat ale taky vytahnout zrna :-(( takze jsme si moc nepochutnali :-S

  • Petule B. | 2. 4. 2008 01:04

    Jo, patizon je skvela zelenina, i kdyz trochu opomijena. Delame z ni tyto klasicke rizky, nebo i v ruznych obmenach - obalovane s korenim, cesnekem, v testicku, vyborny je i duseny na cesneku a kari. Vhodny i do zapekanych pokrmu. Presto, ze vypada trochu jako UFO, je vynikajici v ruznych upravach! Diky za pripomenuti.

  • JirkaK | 1. 4. 2008 14:58

    Fakt dobre

  • Anonym | 5. 8. 2007 07:07

    zkuste patizon před obalením počesnekovat, to je mňamka

  • Anonym | 3. 8. 2006 15:22

    Patizony nemusíte loupat, teda alespoň já je neloupu a je to dobrý....pokud si to oloupete nic se nestane :-))

  • Anonym | 3. 8. 2006 13:43

    Je potreba tu vec oloupat?

  • Anonym | 9. 10. 2005 16:28

    určitě doporučuji rozetřít česnek se solí, řízky potřít a pak obalit, budou šmrncovatější

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Oběd Večeře Smažení Vegetariáni Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Patizony Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněné ořechy IV.

Plněné ořechy IV.

Domácí hranolky bez tuku

Domácí hranolky bez tuku

Vajíčková pomazánka VI.

Vajíčková pomazánka VI.

Vykrajované měsíčky

Vykrajované měsíčky

Melounový sorbet

Melounový sorbet

Pečená jehněčí kýta po středomořském způsobu

Pečená jehněčí kýta po středomořském…

Pikantní vepřová pečínka

Pikantní vepřová pečínka

Dýňová bábovka - dvoubarevná

Dýňová bábovka - dvoubarevná

Biskupský chlebíček - hrnkový

Biskupský chlebíček - hrnkový

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

146
Avokádovo-bazalkové pesto
Avokádovo-bazalkové pesto
96
Fazolové pivní párky
Fazolové pivní párky
88
Čerstvé těstoviny s chřestem
Čerstvé těstoviny s…
75
Těstoviny po Italsku
Těstoviny po Italsku
69
Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze sterilovaných jablek
Jablečný cukrový závin …

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Belohorcová a Hájek: Manželství v troskách!?

Belohorcová a Hájek: Manželství v troskách!?

SportRevue.cz FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

  • Recepty.cz
  • Patizonové řízky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact