• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Patizonová omeleta
Napište svůj komentář k receptu

Patizonová omeleta

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Patizonová omeleta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g patizony
    • 3
      ks bílek
    • 0,50
      ks žloutek
    • 0,50
      lžička sůl
    • petrželka
    • pažitka
    • kopr
    • muškátový květ
    • 20
      g máslo
    • 3
      lžíce mléko
    • 3
      lžíce hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Na horkou teflonovou pánev vložíme na nudličky nakrájený, oloupaný, semen zbavený patizon a velmi pomalu dusíme.
2
Když je poloměkký, zalijeme jej těstíčkem z mouky, vajec, posypeme sekanou zeleninou, muškátovým květem, osolíme a necháme péci na mírném plameni dorůžova. Obrátíme a upečeme dorůžova i z druhé strany.
3
Na hotovou omeletu položíme plátky másla, necháme je rozpustit a ihned podáváme. Chutná s brambory, bramborovou kaší nebo pečivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Patizonová (kedlubnová) minutka

Patizonová (kedlubnová) minutka

Patizonová směs - bezmasá

Patizonová směs - bezmasá

Patizonová polévka s koprem a zakysankou

Patizonová polévka s koprem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • TheKacabi
    TheKacabi | 6. 9. 2011 16:05

    Mě se to taky rozpadlo, ale na chuti to nic neměnilo, chutnalo to i tátovi a to je to masožravec ;-) ... Nečekala jsem, že to bude tak dobré :-) Po jídle jsem zjistila, že jsem zapomněla dát tu mouku... :-) To maso není špatný nápad, marčelíno :-)

  • Marčelína | 27. 7. 2007 14:17

    Nevím, zda to bylo tím, že jsem nesmažila na oleji, ale omelety se mi při otáčení rozpadly :o) Nezaprášilo se po nich tak, jak jsem doufala, takže příště zkusím přidat i kousíčky masa. Ale děkuji za inspiraci, vůbec jsem netušila, co s podivným patizonem provést :o)

  • Tereza Jarčušková | 14. 11. 2006 13:40

    Použijete na iný účel :)))

  • Josej Friess | 14. 11. 2006 10:05

    Tak tomu nerozumím:3 bílky a půl žloutků.A kde dám těch dva a půl žloutků?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Oběd Večeře Dušení Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Hladká mouka Kopr Máslo Mléko Muškátový květ Patizony Pažitka Petrželka Sůl Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pomazánka z makrely

Pomazánka z makrely

Krkovička pro vítanou návštěvu

Krkovička pro vítanou návštěvu

Neobvyklý kuskus

Neobvyklý kuskus

Kuřecí kousky s nivou a smetanovou omáčkou

Kuřecí kousky s nivou a smetanovou…

Jahodový dort s tvarohem a želé

Jahodový dort s tvarohem a želé

Rychlé fazolové lečo

Rychlé fazolové lečo

Tvarohový koláč s třešněmi III.

Tvarohový koláč s třešněmi III.

Bábovkový dort

Bábovkový dort

Krůtí bochánky s okurkovou salsou

Krůtí bochánky s okurkovou salsou

Doporučujeme

60 minut
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

20
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
19
Mozečková polévka
Mozečková polévka
16
Celerová krémová polévka
Celerová krémová polévka
16
Žampionová smaženice
Žampionová smaženice
15
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
AHA.cz Zvrat u Michaely Salák po operaci nádoru: Razantní změna vizáže

Zvrat u Michaely Salák po operaci nádoru: Razantní změna vizáže

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Boty jako odstrašující případ: Jak je nosit, abyste vyzdvihla jejich přednosti?

Boty jako odstrašující případ: Jak je nosit, abyste vyzdvihla jejich přednosti?

Ženy.cz Jak si připravit retro Vánoce?

Jak si připravit retro Vánoce?

Blesk.cz Petra Paroubková (52) v slzách: Odešel náš jediný kluk...

Petra Paroubková (52) v slzách: Odešel náš jediný kluk...

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

  • Recepty.cz
  • Patizonová omeleta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact