Plátky patizonu (cca 1.5 - 2 cm silné) dát na pánvičku nejprve tou širší stranou a pomalu smažit, až zesklovatí. Otočit, posypat jemně krájenou cibulí. Rozhrnout jí tak, aby tvořila hradbu po okraji. Na každý plátek opatrně klepnout vajíčko, osolit, okořenit a přikrýt pokličkou. Na talíři pokapat Cikánskou či Čertovskou omáčkou.
2
**Varianty:**
3
1) Před posypáním cibulí položit na každý plátek šunku, či salám..
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Klárík
|28. 8. 2012 19:20
tak se nato chystam jsem zvědavá....darem jsem dostala patizon :)
Skateboards2@seznam.cz
|24. 7. 2012 13:36
Dělala jsem to podle receptu a bylo to móóóc dobrééé.
Věrka
|18. 9. 2011 21:48
Dobré, rychlé, dělala jsem bez vajíčka, ale potřela jsem vrchní část bulharskou pomazánkou (po otočení), posypala cibulkou a sýrem. S čerstvým chlebem nebo klidně i bez pečiva rychlá dobrá večeře.