Tak jako nemám moc v oblibě psát komentáře, právě jsem lívanečky dodělala a prostě jsem musela napsat. VYNIKAJÍCÍ. Víc se nebudu rozepisovat, byly opravdu výtečné. Děkuji za skvělý recept.
Opravdu výtečné...mizely mi pod rukama a té nejmenší se dělaly největší boule ;-)
...kynuté lívance jsou časově náročnější, ale počkat se vyplatí ;-) ...
Toto je vůbec nejlepší těsto, které jsem kdy vyzkoušela. Bylo to parádní. Lívanečník jsem taky jen vytírala štětečkem a dělalo se to krásně.
Paní Lidko, já je dělám na lívanečníku a jetnolivé "díry" na lívance jenom vytírám rozpuštěným sádlem. Lívanečky se nesmí smažit ve vrstvě tuku. Zapomněla jsem to podotknout !! Vůbec potom nejsou mastné.
Zkoušela jsem, nejsou špatné, ale oproti jiným receptům strašně sají tuk a jsou hodně mastné.