• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • paštika z pečeného masa
Napište svůj komentář k receptu

paštika z pečeného masa

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.4
hodnotilo: 11
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
paštika z pečeného masa
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g krůtí maso pečené
    • 100
      g slanina
    • sterilované cibulky perlové
    • paštikové koření 1/2 lžičky
    • 2
      ks vařená vejce
    • 2
      lžíce smetana
    • 50
      g pistácie
    • 2
      lžíce hořčice
    • 1
      ks cibule větší
    • 1
      ks kapie sterilovaná

Postup přípravy receptu

1
Slaninu nakrájenou na kostičky rozpustíme na pánvi, škvarečky vyjmeme a na tuku zesklovatíme nakrájenou cibuli. Do mixéru dáme kousky krůtího masa, případně i s trochou vypečeného tuku, vyškvařenou slaninu, osmaženou cibulku, vejce natvrdo, smetanu a hořčici. Důkladně rozmixujeme dohladka, přisolíme, přimícháme krájené pistácie a okořeníme směsí paštikového koření podle chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pomazánka z pečeného vepřového masa

Pomazánka z pečeného vepřového masa

Pomazánka z uzené makrely a pečeného česneku

Pomazánka z uzené makrely a pečeného…

Pomazánka z pečeného celeru

Pomazánka z pečeného celeru

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 6. 7. 2014 14:19

    Hledala jsem kvůli návštěvě recept na paštiku bez vnitřností. Bohužel bych u receptu uvítala víc podrobností - co s cibulkami, co s kápií (nakonec jsem jimi jen ozdobila pečivo s paštikou). Taky mi není jasné, jak moc se mělo maso při pečení upravovat, nakonec jsem teda jen solila. Jako maso jsem použila krůtí prsa (možná by do receptu taky chtělo napsat, co přesně za maso použít) a příště bych určitě volila jinak, mně paštika přišla velmi suchá a vůbec mi nechutnala (ale návštěva toto právě ocenila kvůli dietnosti). Takže za sebe moc nedoporučuji...

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 5. 6. 2014 08:22

    Chtěla bych požádat zkušenější o radu k tomuto receptu. Co byste dělali s těmi sterilovanými cibulkami a paprikou, co jsou v ingrediencích, ale v postupu receptu o nich není ani slovo? Přidali kousky do rozmixované hmoty, stejně jako pistácie? Bojím se toho, že tam ta nakyslá chuť zeleniny nebude sedět. Nebo byste je jenom servírovali k paštice? A k tomu pečenému masu, jak byste ho dochucovali? Plnohodnotně nakořenit, nebo třeba jen nasolit s tím, že dochucovat se to bude při mixování? Všem děkuji moc za rady!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Paštiky a rillettes
Chuťovky Ostatní Svačina Večeře Pečení Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Kapie Krůtí maso Paštikové koření Pistácie Slanina Smetana Sterilované cibulky Vařená vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zelný salát s koprem

Zelný salát s koprem

Hranolky se sýrem

Hranolky se sýrem

Těstoviny s rajčatovou omáčkou

Těstoviny s rajčatovou omáčkou

Panenka se šalotkou

Panenka se šalotkou

Hovězí na mrkvi s rozmarýnem

Hovězí na mrkvi s rozmarýnem

Borůvkový koláč II. - jednoduchý a výborný

Borůvkový koláč II. - jednoduchý a…

Letní pokušení: Malinové muffiny

Letní pokušení: Malinové muffiny

Losos na pomerančích

Losos na pomerančích

Kološvárské zelí z remosky

Kološvárské zelí z remosky

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

115
Salát s quinoou a sýrem halloumi
Salát s quinoou a sýrem…
73
Losos v sezamu s nudlemi
Losos v sezamu s nudlemi
71
Kapustovo - houbová polévka
Kapustovo - houbová…
66
Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem
Hrnková bábovka s…
57
Kuřecí stripsy jako z kfc
Kuřecí stripsy jako z kfc

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Někdejší hvězda Novy Ivan Břešťák: Rok po svatbě mu zemřela manželka Klára (†30)!

Někdejší hvězda Novy Ivan Břešťák: Rok po svatbě mu zemřela manželka Klára (†30)!

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

  • Recepty.cz
  • paštika z pečeného masa
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact