• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • paštika z pečeného masa
Napište svůj komentář k receptu

paštika z pečeného masa

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.4
hodnotilo: 11
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
paštika z pečeného masa
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g krůtí maso pečené
    • 100
      g slanina
    • sterilované cibulky perlové
    • paštikové koření 1/2 lžičky
    • 2
      ks vařená vejce
    • 2
      lžíce smetana
    • 50
      g pistácie
    • 2
      lžíce hořčice
    • 1
      ks cibule větší
    • 1
      ks kapie sterilovaná

Postup přípravy receptu

1
Slaninu nakrájenou na kostičky rozpustíme na pánvi, škvarečky vyjmeme a na tuku zesklovatíme nakrájenou cibuli. Do mixéru dáme kousky krůtího masa, případně i s trochou vypečeného tuku, vyškvařenou slaninu, osmaženou cibulku, vejce natvrdo, smetanu a hořčici. Důkladně rozmixujeme dohladka, přisolíme, přimícháme krájené pistácie a okořeníme směsí paštikového koření podle chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pomazánka z pečeného vepřového masa

Pomazánka z pečeného vepřového masa

Pomazánka z uzené makrely a pečeného česneku

Pomazánka z uzené makrely a pečeného…

Pomazánka z pečeného celeru

Pomazánka z pečeného celeru

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 6. 7. 2014 14:19

    Hledala jsem kvůli návštěvě recept na paštiku bez vnitřností. Bohužel bych u receptu uvítala víc podrobností - co s cibulkami, co s kápií (nakonec jsem jimi jen ozdobila pečivo s paštikou). Taky mi není jasné, jak moc se mělo maso při pečení upravovat, nakonec jsem teda jen solila. Jako maso jsem použila krůtí prsa (možná by do receptu taky chtělo napsat, co přesně za maso použít) a příště bych určitě volila jinak, mně paštika přišla velmi suchá a vůbec mi nechutnala (ale návštěva toto právě ocenila kvůli dietnosti). Takže za sebe moc nedoporučuji...

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 5. 6. 2014 08:22

    Chtěla bych požádat zkušenější o radu k tomuto receptu. Co byste dělali s těmi sterilovanými cibulkami a paprikou, co jsou v ingrediencích, ale v postupu receptu o nich není ani slovo? Přidali kousky do rozmixované hmoty, stejně jako pistácie? Bojím se toho, že tam ta nakyslá chuť zeleniny nebude sedět. Nebo byste je jenom servírovali k paštice? A k tomu pečenému masu, jak byste ho dochucovali? Plnohodnotně nakořenit, nebo třeba jen nasolit s tím, že dochucovat se to bude při mixování? Všem děkuji moc za rady!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Paštiky a rillettes
Chuťovky Ostatní Svačina Večeře Pečení Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Kapie Krůtí maso Paštikové koření Pistácie Slanina Smetana Sterilované cibulky Vařená vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sekané znojemské biftečky

Sekané znojemské biftečky

Dvojbarevný jablečný koláč

Dvojbarevný jablečný koláč

Drobenka na ovocný koláč

Drobenka na ovocný koláč

Řezy s černým rybízem

Řezy s černým rybízem

Mazanec z domácí pekárny

Mazanec z domácí pekárny

Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně

Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…

Jednoduché žampionové kari

Jednoduché žampionové kari

Univerzální jednoduché těsto na ovocné knedlíky

Univerzální jednoduché těsto na…

Zeleninová polévka s černou čočkou

Zeleninová polévka s černou čočkou

Doporučujeme

70 minut
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou omáčkou

Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

20
Jarní polévka
Jarní polévka
20
Katův šleh
Katův šleh
18
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky
Šťavnatý mrkvový koláč …
17
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z divočáka (kančí…
16
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky

Zajímavé články

Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
AHA.cz Bolek Polívka v ohrožení života? Kolaps na jevišti

Bolek Polívka v ohrožení života? Kolaps na jevišti

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Zemřela herečka Diane Keaton: Proč se nikdy nevdala?

Zemřela herečka Diane Keaton: Proč se nikdy nevdala?

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Nový seriál České televize Ratolesti řeší i změnu pohlaví: Zachrání Geislerová »divnou holku«?

Nový seriál České televize Ratolesti řeší i změnu pohlaví: Zachrání Geislerová »divnou holku«?

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo si splní tajné přání a komu se vrátí do života bývalá láska?

Horoskop na další týden: Kdo si splní tajné přání a komu se vrátí do života bývalá láska?

  • Recepty.cz
  • paštika z pečeného masa
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact