• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • paštika z pečeného masa
Napište svůj komentář k receptu

paštika z pečeného masa

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.4
hodnotilo: 11
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
paštika z pečeného masa
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g krůtí maso pečené
    • 100
      g slanina
    • sterilované cibulky perlové
    • paštikové koření 1/2 lžičky
    • 2
      ks vařená vejce
    • 2
      lžíce smetana
    • 50
      g pistácie
    • 2
      lžíce hořčice
    • 1
      ks cibule větší
    • 1
      ks kapie sterilovaná

Postup přípravy receptu

1
Slaninu nakrájenou na kostičky rozpustíme na pánvi, škvarečky vyjmeme a na tuku zesklovatíme nakrájenou cibuli. Do mixéru dáme kousky krůtího masa, případně i s trochou vypečeného tuku, vyškvařenou slaninu, osmaženou cibulku, vejce natvrdo, smetanu a hořčici. Důkladně rozmixujeme dohladka, přisolíme, přimícháme krájené pistácie a okořeníme směsí paštikového koření podle chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pomazánka z pečeného vepřového masa

Pomazánka z pečeného vepřového masa

Pomazánka z uzené makrely a pečeného česneku

Pomazánka z uzené makrely a pečeného…

Pomazánka z pečeného celeru

Pomazánka z pečeného celeru

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 6. 7. 2014 14:19

    Hledala jsem kvůli návštěvě recept na paštiku bez vnitřností. Bohužel bych u receptu uvítala víc podrobností - co s cibulkami, co s kápií (nakonec jsem jimi jen ozdobila pečivo s paštikou). Taky mi není jasné, jak moc se mělo maso při pečení upravovat, nakonec jsem teda jen solila. Jako maso jsem použila krůtí prsa (možná by do receptu taky chtělo napsat, co přesně za maso použít) a příště bych určitě volila jinak, mně paštika přišla velmi suchá a vůbec mi nechutnala (ale návštěva toto právě ocenila kvůli dietnosti). Takže za sebe moc nedoporučuji...

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 5. 6. 2014 08:22

    Chtěla bych požádat zkušenější o radu k tomuto receptu. Co byste dělali s těmi sterilovanými cibulkami a paprikou, co jsou v ingrediencích, ale v postupu receptu o nich není ani slovo? Přidali kousky do rozmixované hmoty, stejně jako pistácie? Bojím se toho, že tam ta nakyslá chuť zeleniny nebude sedět. Nebo byste je jenom servírovali k paštice? A k tomu pečenému masu, jak byste ho dochucovali? Plnohodnotně nakořenit, nebo třeba jen nasolit s tím, že dochucovat se to bude při mixování? Všem děkuji moc za rady!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Paštiky a rillettes
Chuťovky Ostatní Svačina Večeře Pečení Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Kapie Krůtí maso Paštikové koření Pistácie Slanina Smetana Sterilované cibulky Vařená vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cuketový kotlík

Cuketový kotlík

Švestkový koláč nohama nahoru

Švestkový koláč nohama nahoru

Hnětynky - posvícenská specialita z Prácheňska

Hnětynky - posvícenská specialita z…

Palačinky s jahodovým přelivem

Palačinky s jahodovým přelivem

Fazole s rajčaty

Fazole s rajčaty

Soté z vepřového masa

Soté z vepřového masa

Tvarohová bábovka se švestkami - ,,Hujerka,,

Tvarohová bábovka se švestkami - ,…

Dušená kari z dýně v mletém mase

Dušená kari z dýně v mletém mase

Kančí guláš - staročeský

Kančí guláš - staročeský

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

36
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z divočáka (kančí…
18
Bramboračka s bylinkovými noky
Bramboračka s…
18
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
16
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Manželka Kašpárka Andrea v slzách: Zemřel jí tatínek

Manželka Kašpárka Andrea v slzách: Zemřel jí tatínek

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • paštika z pečeného masa
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact