Játra odblaníme a umeleme, sádlo rovněž umeleme. Oboje smícháme a přidáme dle chuti koření. Směs plníme do malých skleniček (např. od přesnídávky s uzavíratelným víčkem - těch naplním cca 9-10) a cca 1 1/2 hodiny zavařujeme ve vodní lázni, která nesmí přesáhnout teplotu 80 °C, jinak by se obě ingredience od sebe oddělily.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Tereza Hulová
|6. 2. 2015 22:58
Zkoušela jsem paštiku udělat a i přesto, že jsem nikdy dříve paštiku nedělala, tak se povedla a je chuťově vynikající. Lepší, než z obchodu.
Jana Kutačová
|7. 8. 2006 17:43
Nikdy jsem paštiku nedělala,ale tohle zkusím nebo aspoň navnadím bráchu,ať se do toho pustí a já si pak už jen ochutnám finálový výrobek.:o)
Hana Lorencová
|7. 8. 2006 12:14
Kupuji paštikové koření od Vitany. Je v něm všechno, včetně soli. Když do jater použijete místo paštikového koření, koření na divočinu, je paštika ještě lepší.
Jana Kutačová
|7. 8. 2006 11:02
Paštikové koření jsem neviděla.Obsahuje sůl nebo je to jen nějaká směs,kterou si člověk musí namíchat sám?..o)