• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Paštika souseda Slavíčka
Napište svůj komentář k receptu

Paštika souseda Slavíčka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Paštika souseda Slavíčka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1500
      g vepřový bůček tučný
    • 500
      g vepřová játra
    • 4
      ks vejce
    • 1
      lžička moučkový cukr
    • 1
      špetka skořice - mletá
    • 5
      lžička sůl 4-5
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      hrst mandle nasekané

Postup přípravy receptu

1
Bůček a játra semeleme dvakrát, pak je paštika jemnější, přidáme vejce, cukr, skořici a dle chuti pepř a sůl. Pořádně promícháme a plníme nejlépe do skleniček od přesnídávek. Sterilujeme za mírného varu 2 hodiny.
2
Je dobré po otevření paštiku spotřebovat do druhého dne.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paštika z kuřecích jater

Paštika z kuřecích jater

Myslivecká paštika

Myslivecká paštika

Domácí paštika

Domácí paštika

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • anny anny | 18. 1. 2007 15:56

    Ne,ne,maso se mele syrové,2 hod varu je dostatečná doba k provaření.Ale třeba to není na závadu.Přeji ať se povede,paní Jarmilo.

  • Jarmila Butulová | 18. 1. 2007 13:47

    Rozhodla jsem se vyzkoušet.Není mi jasné, zda bůček nejprve upéct nebo pomlet vše syrové, tepelně nezpracované a hned zavařit. Já jsem si přečetla pár návodů na paštiky a raději jsem bůček upekla a játra mírně povařila. Teď jsu zavařovat.No a uvidíme.....

  • anny anny | 17. 1. 2007 18:10

    Jak jsem koupila tak prodávám,prostě cukr i paštika tam patří.Mám to vyzkoušené a soused z chalupy ji takto dělá,ale asi bych byla taky na pochybách kdybych ji neochutnala.A Renato z pečeného nevím,asi by to byla jiná chuť.Di,10 receptů - 10 chutí.Tak proč ne skořice a cukr?

  • Jana Kutačová | 17. 1. 2007 07:35

    Podobnou paštiku brácha vždycky nosil ze zabíjaček a já jsem se jí nemohla dojíst.Bez chleba,bez ničeho,jen jsem ochutnávala a ochutnávala.Vynikající.Toho cukru se nebojte,obsahuje ho spousta masných výrobků a skořice tuto paštiku ozvláštní.Myslím,že to vyzkouším jen co koupím bůček.:o)

  • Di | 17. 1. 2007 06:51

    Skořice rozhodně nepatří do typického paštikového koření, to je pepř, muškátový oříšek, zázvor. A proč cukr do paštiky si také nedovedu vysvětlit. Já dělám podobnou domáci paštiku na rychlou spotřebu. Viz Jednoduchá domácí paštika.

  • Renata Kolářová | 16. 1. 2007 19:59

    Tak to může být dobré, právě jsem scháněla nějaký recept z bůčku, jen mi tam nesedí ten cukr a skořice. Myslíte že by to šlo i z bůčku upečeného?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Večeře Pozdní večeře Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Mandle Moučkový cukr Pepř mletý Skořice - mletá Sůl Vejce Vepřová játra Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kotlety (řízky) v alobalu

Kotlety (řízky) v alobalu

Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou

Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou

Moravská kapsička

Moravská kapsička

Rychlý jahodový koláč

Rychlý jahodový koláč

Gulášová krkovička

Gulášová krkovička

Bramborovo-mrkvová kaše

Bramborovo-mrkvová kaše

Jahodové muffiny II.

Jahodové muffiny II.

Dědkova tlačenka z bůčku a vajec

Dědkova tlačenka z bůčku a vajec

Vepřové chipsy

Vepřové chipsy

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

184
Rýže s mletým hovězím z bambusového sítka
Rýže s mletým hovězím z…
26
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky
Jablečné / Hruškové…
17
Jemnický řízek v bramboráku
Jemnický řízek v…

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Gregorová o nedožitých narozeninách Brzobohatého (†79): Co jsem mu nestihla splnit! O jediný den…

Gregorová o nedožitých narozeninách Brzobohatého (†79): Co jsem mu nestihla splnit! O jediný den…

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

  • Recepty.cz
  • Paštika souseda Slavíčka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact