• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Paštika souseda Slavíčka
Napište svůj komentář k receptu

Paštika souseda Slavíčka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Paštika souseda Slavíčka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1500
      g vepřový bůček tučný
    • 500
      g vepřová játra
    • 4
      ks vejce
    • 1
      lžička moučkový cukr
    • 1
      špetka skořice - mletá
    • 5
      lžička sůl 4-5
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      hrst mandle nasekané

Postup přípravy receptu

1
Bůček a játra semeleme dvakrát, pak je paštika jemnější, přidáme vejce, cukr, skořici a dle chuti pepř a sůl. Pořádně promícháme a plníme nejlépe do skleniček od přesnídávek. Sterilujeme za mírného varu 2 hodiny.
2
Je dobré po otevření paštiku spotřebovat do druhého dne.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paštika z kuřecích jater

Paštika z kuřecích jater

Myslivecká paštika

Myslivecká paštika

Domácí paštika

Domácí paštika

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • anny anny | 18. 1. 2007 15:56

    Ne,ne,maso se mele syrové,2 hod varu je dostatečná doba k provaření.Ale třeba to není na závadu.Přeji ať se povede,paní Jarmilo.

  • Jarmila Butulová | 18. 1. 2007 13:47

    Rozhodla jsem se vyzkoušet.Není mi jasné, zda bůček nejprve upéct nebo pomlet vše syrové, tepelně nezpracované a hned zavařit. Já jsem si přečetla pár návodů na paštiky a raději jsem bůček upekla a játra mírně povařila. Teď jsu zavařovat.No a uvidíme.....

  • anny anny | 17. 1. 2007 18:10

    Jak jsem koupila tak prodávám,prostě cukr i paštika tam patří.Mám to vyzkoušené a soused z chalupy ji takto dělá,ale asi bych byla taky na pochybách kdybych ji neochutnala.A Renato z pečeného nevím,asi by to byla jiná chuť.Di,10 receptů - 10 chutí.Tak proč ne skořice a cukr?

  • Jana Kutačová | 17. 1. 2007 07:35

    Podobnou paštiku brácha vždycky nosil ze zabíjaček a já jsem se jí nemohla dojíst.Bez chleba,bez ničeho,jen jsem ochutnávala a ochutnávala.Vynikající.Toho cukru se nebojte,obsahuje ho spousta masných výrobků a skořice tuto paštiku ozvláštní.Myslím,že to vyzkouším jen co koupím bůček.:o)

  • Di | 17. 1. 2007 06:51

    Skořice rozhodně nepatří do typického paštikového koření, to je pepř, muškátový oříšek, zázvor. A proč cukr do paštiky si také nedovedu vysvětlit. Já dělám podobnou domáci paštiku na rychlou spotřebu. Viz Jednoduchá domácí paštika.

  • Renata Kolářová | 16. 1. 2007 19:59

    Tak to může být dobré, právě jsem scháněla nějaký recept z bůčku, jen mi tam nesedí ten cukr a skořice. Myslíte že by to šlo i z bůčku upečeného?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Večeře Pozdní večeře Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Mandle Moučkový cukr Pepř mletý Skořice - mletá Sůl Vejce Vepřová játra Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová roláda se zeleninovou náplní

Vepřová roláda se zeleninovou náplní

Kuřecí směs na houbách

Kuřecí směs na houbách

Kuře na čtvrtek

Kuře na čtvrtek

Muffiny z žitné mouky

Muffiny z žitné mouky

Hranolky se sýrem

Hranolky se sýrem

Sekaná pečeně s paprikou

Sekaná pečeně s paprikou

Mrkvová pomazánka extra

Mrkvová pomazánka extra

Kynuté knedlíky plněné masem

Kynuté knedlíky plněné masem

Jogurtová buchta s borůvkami

Jogurtová buchta s borůvkami

Doporučujeme

225 minut
Pečený králík s citronem a bylinkami

Pečený králík s citronem a bylinkami

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

40 minut
Tartaletky s vanilkovým krémem a jahodami

Tartaletky s vanilkovým krémem a…

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

45 minut
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou

Grilovaná zelenina s omáčkou…

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

145
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
38
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
31
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
29
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
28
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem

Zajímavé články

Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic snazšího, když chcete pohostit rodinu nebo návštěvu
Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic…
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho připravit za tepla i za studena
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho…
Kuře na grilu: 5 způsobů, jak ho připravit, aby byl výsledek perfektní!
Kuře na grilu: 5 způsobů, jak ho připravit, aby…
Sladké bezové časy: Využijte sezony bezových květů a ochutnejte z nich ty nejlepší dezerty
Sladké bezové časy: Využijte sezony bezových…
Nejlepší jídla na dětskou párty: Sladké a slané dobroty, se kterými u dětí uspějete
Nejlepší jídla na dětskou párty: Sladké a slané…
AHA.cz Jak Čenský překvapil: Paralelní vztah s Morávkovou?

Jak Čenský překvapil: Paralelní vztah s Morávkovou?

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

Ženy.cz Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Blesk.cz Michaela Ochotská (40) je těhotná! Budeme 4, prozradila

Michaela Ochotská (40) je těhotná! Budeme 4, prozradila

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

  • Recepty.cz
  • Paštika souseda Slavíčka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact