• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Paštika souseda Slavíčka
Napište svůj komentář k receptu

Paštika souseda Slavíčka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Paštika souseda Slavíčka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1500
      g vepřový bůček tučný
    • 500
      g vepřová játra
    • 4
      ks vejce
    • 1
      lžička moučkový cukr
    • 1
      špetka skořice - mletá
    • 5
      lžička sůl 4-5
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      hrst mandle nasekané

Postup přípravy receptu

1
Bůček a játra semeleme dvakrát, pak je paštika jemnější, přidáme vejce, cukr, skořici a dle chuti pepř a sůl. Pořádně promícháme a plníme nejlépe do skleniček od přesnídávek. Sterilujeme za mírného varu 2 hodiny.
2
Je dobré po otevření paštiku spotřebovat do druhého dne.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paštika z kuřecích jater

Paštika z kuřecích jater

Myslivecká paštika

Myslivecká paštika

Domácí paštika

Domácí paštika

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • anny anny | 18. 1. 2007 15:56

    Ne,ne,maso se mele syrové,2 hod varu je dostatečná doba k provaření.Ale třeba to není na závadu.Přeji ať se povede,paní Jarmilo.

  • Jarmila Butulová | 18. 1. 2007 13:47

    Rozhodla jsem se vyzkoušet.Není mi jasné, zda bůček nejprve upéct nebo pomlet vše syrové, tepelně nezpracované a hned zavařit. Já jsem si přečetla pár návodů na paštiky a raději jsem bůček upekla a játra mírně povařila. Teď jsu zavařovat.No a uvidíme.....

  • anny anny | 17. 1. 2007 18:10

    Jak jsem koupila tak prodávám,prostě cukr i paštika tam patří.Mám to vyzkoušené a soused z chalupy ji takto dělá,ale asi bych byla taky na pochybách kdybych ji neochutnala.A Renato z pečeného nevím,asi by to byla jiná chuť.Di,10 receptů - 10 chutí.Tak proč ne skořice a cukr?

  • Jana Kutačová | 17. 1. 2007 07:35

    Podobnou paštiku brácha vždycky nosil ze zabíjaček a já jsem se jí nemohla dojíst.Bez chleba,bez ničeho,jen jsem ochutnávala a ochutnávala.Vynikající.Toho cukru se nebojte,obsahuje ho spousta masných výrobků a skořice tuto paštiku ozvláštní.Myslím,že to vyzkouším jen co koupím bůček.:o)

  • Di | 17. 1. 2007 06:51

    Skořice rozhodně nepatří do typického paštikového koření, to je pepř, muškátový oříšek, zázvor. A proč cukr do paštiky si také nedovedu vysvětlit. Já dělám podobnou domáci paštiku na rychlou spotřebu. Viz Jednoduchá domácí paštika.

  • Renata Kolářová | 16. 1. 2007 19:59

    Tak to může být dobré, právě jsem scháněla nějaký recept z bůčku, jen mi tam nesedí ten cukr a skořice. Myslíte že by to šlo i z bůčku upečeného?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Večeře Pozdní večeře Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Mandle Moučkový cukr Pepř mletý Skořice - mletá Sůl Vejce Vepřová játra Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Svíčková Wellington

Svíčková Wellington

Řez obližprst

Řez obližprst

Špenátová pomazánka

Špenátová pomazánka

Kotletky na leču

Kotletky na leču

Prdelky

Prdelky

Americké muffiny

Americké muffiny

Pizza roláda podle mě

Pizza roláda podle mě

Noky se špenátem

Noky se špenátem

Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)

Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)

Doporučujeme

30 minut
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím masem

Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

94
Čerstvé těstoviny s chřestem
Čerstvé těstoviny s…
79
Chřest s bešamelovou omáčkou
Chřest s bešamelovou…
50
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
46
Bramboračka s medvědím česnekem
Bramboračka s medvědím…
44
Cibulová polévka podle Marušky
Cibulová polévka podle…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře, které chutnají všem
Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře,…
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit svačinu, oběd i večeři
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit…
Jak skladovat jahody, aby vám vydržely co nejdéle? Použijte trik s octem
Jak skladovat jahody, aby vám vydržely co nejdéle…
Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě Vraňany je tu!
Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě…
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S tvorbou jí pomáhá i umělá inteligence. Podívejte se do galerie!
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S…
AHA.cz Změna je život! Nová image Kostkové vyráží dech

Změna je život! Nová image Kostkové vyráží dech

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Lejla Abbasová má dokonalou postavu, přesto řeší nedostatky! Raději ukazuji „předek“, svěřila se

Lejla Abbasová má dokonalou postavu, přesto řeší nedostatky! Raději ukazuji „předek“, svěřila se

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Pavel Vítek a Janis Sidovský: »Rozvod« a hned tajná svatba!

Pavel Vítek a Janis Sidovský: »Rozvod« a hned tajná svatba!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí na červen: Koho čeká povýšení, kdo dostane přidáno a kdo nejspíš z práce odejde?

Velký horoskop práce a financí na červen: Koho čeká povýšení, kdo dostane přidáno a kdo nejspíš z práce odejde?

  • Recepty.cz
  • Paštika souseda Slavíčka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact