• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Paštika
Napište svůj komentář k receptu

Paštika

autor: Severová Miroslava
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Paštika
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřová játra nebo drůbeží
    • 1,25
      kg vepřový bůček
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      muškátový oříšek
    • 1
      nové koření mleté
    • 4
      ks vejce 3-4

Postup přípravy receptu

1
Játra a bůček umlet, přidat koření a vejce, promíchat plnit do skleniček a sterilovat 2 hodiny pro 100 °C. Nejlépe dělat při zabijačce.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paštika z kuřecích jater

Paštika z kuřecích jater

Myslivecká paštika

Myslivecká paštika

Domácí paštika

Domácí paštika

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jaroslav | 16. 11. 2013 00:43

    Paštiku jsem ještě nikdy nedělal a proto s ptám, maso a játra se melou za sirova?

  • Stan | 22. 11. 2010 15:20

    Na uvedenou paštiku by řekl Zdeněk Polreich že je to blaf. Já ji dělám ji tak že uvařím lalok, po zchladnutí pomelu na mlýnku, dále pomelu syrová drůbeží játra s osmaženou cibulkou, přidám koření, rozmixuji v mixéru, nacpu do salámových papírů a steriluji hodinu ve vodě o teplotě 70-80 stupňů. Po sterilaci dám zchladit do studené vody. Poměr jater a laloku je 1:1 a sůl dát 20g na kilogram směsi. Pozor, žádná vajíčka, paštika je po nich suchá.

  • Petra Křepelová | 25. 6. 2009 22:19

    Mirko, paštika je úžasná, vyzkoušela jsem ji a měla jsem úspěch jak u manžela, který mi řekl že je prý lepší než od našeho řezníka, co nám dělal paštiku při zabijačce ( to jsem opravdu nečekala! :o) ) , tak i v práci, kam jsem vzala na ochutnání!! Moc díky za prima recept!

  • Olga Mánková | 21. 5. 2008 07:34

    Chtěla bych se zeptat, jaké používáte skleničky a jestli dáváte víčka na zavařování masa? Recept mě zaujal, domácí paštiku dělávala maminka po zabijačce, kdy nebyly tak rozšířené mražáky a bylo potřeba vše co nejvíc zužitkovat a uchovat a moc mi chutnala. Děkuji za odpověď.

  • Šárka Klimešová | 19. 5. 2008 08:28

    Mirko, paštika je úžasná, vyhovuje mi, že používáš pouze klasické koření, které nepřehluší chuť masa. Já dávám jedna:o)

  • Anonym | 12. 7. 2007 20:56

    Dělám paštiku také tak, je výborná

  • Anonym | 12. 7. 2007 14:43

    Tuto paštiku dělám už dlouho a mám ji od mé babičky, která se dožila 94 roků a doma ji měla vždycky. Přesně tak, víme co v ní máme a v kupované? To se ani nedozvíme. Jana

  • LUSINDA | 12. 7. 2007 14:26

    Když někdo dá pětku,měl by napsat proč.Cholesterolová bomba to bude určitě,ale jednou za čas s tmavým chlebem a rajčátkem a pak na procházku..proč ne.Já bych si dala.Bylo by dobré recepty hodnotit a ne si léčit pošramocené ego.Já dávám za jedna.Mirko nedejte se otrávit někým,kdo se ani neumí podepsat.

  • Miroslava Severová | 12. 7. 2007 09:42

    žádný komentář a přece hodnoceno nejhůře. Asi někdo, kdo to nevyzkoušel. Kdo nehlídá cholesterol je to výborné - otevřeš skleničku a ta vůně s kupovanou paštikou se nedá vůbec srovnat a víš co si tam dáš !

  • Zdenek Vild | 28. 6. 2007 11:45

    Fakt jste si to skvěle načasovala, skvělý recept na horké letní dny:-))) Zdravím a praseti přeju pevné zdraví ještě na pár měsíců. Zdenek

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Muškátový oříšek Nové koření Pepř mletý Sůl Vejce Vepřová játra Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Med ze sedmikrásek

Med ze sedmikrásek

Rýžový pilaf

Rýžový pilaf

Závin z bramborového těsta

Závin z bramborového těsta

Okurkovo-tvarohový salát s koprem

Okurkovo-tvarohový salát s koprem

Mrkvové muffiny

Mrkvové muffiny

Domácí paštika II.

Domácí paštika II.

Nadýchané špenátové lívance

Nadýchané špenátové lívance

Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně

Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…

Kuřecí (králičí) maso pečené na žampionech

Kuřecí (králičí) maso pečené na…

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

26
Klasické lečo
Klasické lečo
20
Čočka na kyselo
Čočka na kyselo
18
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
18
Nepečený ovocný dort
Nepečený ovocný dort
17
Kremrole se šlehačkou
Kremrole se šlehačkou

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Potřetí ženatý Noid: Veřejná omluva exmanželkám!

Potřetí ženatý Noid: Veřejná omluva exmanželkám!

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Paštika
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact