• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Paštičky II.
Napište svůj komentář k receptu

Paštičky II.

autor: Eva1
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Paštičky II.
Paštičky II.
Paštičky II.
Paštičky II.
Paštičky II.
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení listové těsto
    • hladká mouka
    • 1
      ks vejce
  • Náplně
    • 150
      g brusinkový kompot
    • 100
      g sýr niva
    • 200
      g lučina
    • 1
      balení pomazánkové máslo
    • 100
      g tavený sýr
    • sůl
    • pepř mletý
    • paštika mandlová, játrová
    • 100
      g křen

Postup přípravy receptu

1
Upečeme paštičky podle receptu "Patištičky" na těchto stránkách.
2
Zcela vychladlé paštičky ozdobně nastříkáme krémem nebo pěnou, zdobíme dle fantazie. Jako ozdoba se vždy hodí zelené natě pažitky a petrželky.
3
====Náplně:====
4
**Brusinková s lučinou a nivou. **
5
(150g scezených kompotových brusinek, 100g lučiny, 100g nivy)
6
Lučinu našleháme, zašleháme do ní nastrouhanou nivu a pak přimícháme brusinky.
7
**Sýrová.**
8
(1 pomazánkové máslo, 100g tavený sýr, sůl, pepř)
9
Pomazánkové máslo našleháme se sýrem, přidáme sůl a pepř.
10
**Játrová s lučinou.**
11
(150g mandlová játrová paštika, 100g lučiny, křen )
12
Paštiku našleháme s lučinou do pěny a podle chuti přidáme křen.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sladké listové paštičky

Sladké listové paštičky

Paštičky

Paštičky

Žampionové paštičky

Žampionové paštičky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Delarue
    Delarue | 15. 11. 2012 17:10

    výborné, měla jsem velký úspěch, jen se zaprášilo :-)

  • Eva1 | 9. 3. 2011 23:15

    Nevím kdo mi neustále sází pětky na všechny moje recepty, ale jestli je to terapie, tak to musí být pořádný mindrák :-* :-* :-*

  • Eva1 | 2. 3. 2011 13:47

    Plech vyložím pečícím papírem, vykrojím kolečka plná asi 4cm dám na plech potřu studenou vodou a propíchám vidličkou na ně položím prázdná a potřu vajíčkem. Po upečení ještě teplé tvaruji

  • Lenka | 1. 3. 2011 17:15

    Z listového těsta upéct kolečka,která před vložením do trouby potřít vajíčkem?

  • Jarka O. | 28. 2. 2011 07:19

    To je krása :-* :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy Jednohubky
Chuťovky Pomazánky Slané Narozeniny Výjimečný den Svatba Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brusinkový kompot Hladká mouka Křen Listové těsto Lučina Paštika Pepř mletý Pomazánkové máslo Sůl Sýr Niva Tavený sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čínské vepřové kostky

Čínské vepřové kostky

Linecké cukroví DIA

Linecké cukroví DIA

Hrnkové knedlíky s uzeným

Hrnkové knedlíky s uzeným

Cuketové sušenky

Cuketové sušenky

Minipizzy

Minipizzy

Bramboráky sváteční

Bramboráky sváteční

Bílkové kostky

Bílkové kostky

Palačinky se šunkou a vejci

Palačinky se šunkou a vejci

Třešňové (višňové) muffiny / koláč

Třešňové (višňové) muffiny / koláč

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

38
Koule ze Salka
Koule ze Salka
25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
16
Hruškový kompot po našem
Hruškový kompot po našem
16
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Lela po operaci synka (6 měsíců): Konečně dobré zprávy!

Lela po operaci synka (6 měsíců): Konečně dobré zprávy!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Další doporučené recepty:

Pastýřský koláč
Pastýřský koláč
Pastýřský koláč - Páj
Pastýřský koláč - Páj
Paštičky
Paštičky
Paštika se šalvějí a kandovaným pomerančem
Paštika se šalvějí a kandovaným…
Paštika z divočáka
Paštika z divočáka
Paštika z kuřecích jater
Paštika z kuřecích jater
  • Recepty.cz
  • Paštičky II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact