• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pastel de tres leches, třímléčný koláč
Napište svůj komentář k receptu

Pastel de tres leches, třímléčný koláč

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
1.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pastel de tres leches, třímléčný koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1,50
      hrnek hladká mouka
    • 1
      lžička prášek do pečiva
    • 0,50
      hrnek máslo (pokojové teploty)
    • 0,75
      hrnek cukr krupice
    • 5
      ks vejce (pokojové teploty)
    • 0,50
      lžička vanilková esence
    • 250
      ml mléko plnotučné
    • 450
      ml kondenzované mléko (neslazené)
    • šlehačka (na ozdobu)
    • koktejlové třešně

Postup přípravy receptu

1
Troubu předehřejte na 180 °C a vymažte plech o rozměrech 28 x 20 cm. Mouku s práškem prosejte do mísy. Máslo zpěňte s cukrem, až bude směs nadýchaná a světlá. Pak k ní postupně zašlehávejte vejce, nakonec zatřete vanilku a mouku s práškem. Těsto vlijte do formy a pečte 30 minut. Mírně zchladlý piškot propíchejte vidličkou a přelijte všemi třemi promíchanými mléky. Dejte do studena nejméně na 2 hodiny, aby se všechna tekutina vsákla. Podávejte ozdobené šlehačkou a třešničkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pastel de choclo - kukuřičný nákyp s masem

Pastel de choclo - kukuřičný nákyp s…

Borůvkový koláč s pudinkem a jahodami

Borůvkový koláč s pudinkem a jahodami

Lemon Pie / Citronový koláč

Lemon Pie / Citronový koláč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ivana | 9. 5. 2013 22:33

    tento recept pochazi z Peru, a presne tak to ma byt, piskot je v mlece atd .. je to vynikajici

  • Blanka | 13. 6. 2012 02:11

    Nemejte z tohoto piskotu starch. Je velmi dobry. Piskot je hodne promoceny, ale tak to ma byt.

  • Ladia
    Ladia | 11. 6. 2012 19:57

    Možná, kdyby byly ingredience odděleny, tak jako na zahraničních webech, bylo by to jasnější :-P

  • Vlasta Novák | 11. 6. 2012 16:25

    Tak je to ale správně, zkuste přečíst zahraniční weby - receptů je tam spousta a všude se používá podobné množství mléka...

  • mlékodává | 11. 6. 2012 15:37

    Při vší úctě... buchta z 1,5 hrnku mouky (nějakých max. 300 gramů) prolitá skoro 3/4 litrem mléka, byť kondenzovaného... tak to ve mě budí obrovské pochybnosti. Do toho bych nešla :-$

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Dopolední svačina Svačina Pečení Argentina Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hladká mouka Koktejlové třešně Kondenzované mléko Máslo Mléko plnotučné Prášek do pečiva Šlehačka Vanilková esence Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hovězí guláš se zeleninou

Hovězí guláš se zeleninou

Vepřové na houbách jinak

Vepřové na houbách jinak

Kyselé zelí do skla

Kyselé zelí do skla

Bábovka jak od paňmámy

Bábovka jak od paňmámy

Jogurtový Margot koláč s pudinkem

Jogurtový Margot koláč s pudinkem

Výborný těstovinový salát s vejcem

Výborný těstovinový salát s vejcem

Květákové řízky

Květákové řízky

Hovězí šuej ču

Hovězí šuej ču

Vaječné toasty

Vaječné toasty

Doporučujeme

55 minut
Bramborový koláč s rozmarýnem

Bramborový koláč s rozmarýnem

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

30
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
20
Svíčková na smetaně
Svíčková na smetaně
16
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z divočáka (kančí…
16
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
15
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla, kompot nebo je přidejte k masu
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla…
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů na Halloween
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů…
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa? Otestujte se!
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa?…
Ořechové rohlíčky, které se rozplynou v puse: Křehký moučník podle receptu prezidentské kuchařky Čiriny
Ořechové rohlíčky, které se rozplynou v puse:…
Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v týdnu
Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v…
AHA.cz Vyhazov parťáka Dejdara! Proč skončil Hána ve Specialistech

Vyhazov parťáka Dejdara! Proč skončil Hána ve Specialistech

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Móda z předávání státních vyznamenání: Eva Pavlová vynesla šaty s příběhem, Monika Babišová vsadila na jistotu

Móda z předávání státních vyznamenání: Eva Pavlová vynesla šaty s příběhem, Monika Babišová vsadila na jistotu

Ženy.cz Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Blesk.cz Bočanová zpražila uživatele sociálních sítí: Pitomci, dutohlavové a slavomani!

Bočanová zpražila uživatele sociálních sítí: Pitomci, dutohlavové a slavomani!

SportRevue.cz FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Jak rozproudit vášeň? Johnny má exkluzivní tipy pro každé znamení!

Nový díl Eroskopu: Jak rozproudit vášeň? Johnny má exkluzivní tipy pro každé znamení!

Další doporučené recepty:

Pasta s tuňákem a černými olivami
Pasta s tuňákem a černými olivami
Pastéis de nata
Pastéis de nata
Pastel de choclo - kukuřičný nákyp s masem
Pastel de choclo - kukuřičný nákyp s…
Pastiera Napoletana
Pastiera Napoletana
Pastinákové muffiny
Pastinákové muffiny
Pastýřský koláč
Pastýřský koláč
  • Recepty.cz
  • Pastel de tres leches, třímléčný koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact