• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pastel de tres leches, třímléčný koláč
Napište svůj komentář k receptu

Pastel de tres leches, třímléčný koláč

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
1.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pastel de tres leches, třímléčný koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1,50
      hrnek hladká mouka
    • 1
      lžička prášek do pečiva
    • 0,50
      hrnek máslo (pokojové teploty)
    • 0,75
      hrnek cukr krupice
    • 5
      ks vejce (pokojové teploty)
    • 0,50
      lžička vanilková esence
    • 250
      ml mléko plnotučné
    • 450
      ml kondenzované mléko (neslazené)
    • šlehačka (na ozdobu)
    • koktejlové třešně

Postup přípravy receptu

1
Troubu předehřejte na 180 °C a vymažte plech o rozměrech 28 x 20 cm. Mouku s práškem prosejte do mísy. Máslo zpěňte s cukrem, až bude směs nadýchaná a světlá. Pak k ní postupně zašlehávejte vejce, nakonec zatřete vanilku a mouku s práškem. Těsto vlijte do formy a pečte 30 minut. Mírně zchladlý piškot propíchejte vidličkou a přelijte všemi třemi promíchanými mléky. Dejte do studena nejméně na 2 hodiny, aby se všechna tekutina vsákla. Podávejte ozdobené šlehačkou a třešničkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pastel de choclo - kukuřičný nákyp s masem

Pastel de choclo - kukuřičný nákyp s…

Nadýchaný koláč s brokolicí

Nadýchaný koláč s brokolicí

Borůvkový koláč II. - jednoduchý a výborný

Borůvkový koláč II. - jednoduchý a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ivana | 9. 5. 2013 22:33

    tento recept pochazi z Peru, a presne tak to ma byt, piskot je v mlece atd .. je to vynikajici

  • Blanka | 13. 6. 2012 02:11

    Nemejte z tohoto piskotu starch. Je velmi dobry. Piskot je hodne promoceny, ale tak to ma byt.

  • Ladia
    Ladia | 11. 6. 2012 19:57

    Možná, kdyby byly ingredience odděleny, tak jako na zahraničních webech, bylo by to jasnější :-P

  • Vlasta Novák | 11. 6. 2012 16:25

    Tak je to ale správně, zkuste přečíst zahraniční weby - receptů je tam spousta a všude se používá podobné množství mléka...

  • mlékodává | 11. 6. 2012 15:37

    Při vší úctě... buchta z 1,5 hrnku mouky (nějakých max. 300 gramů) prolitá skoro 3/4 litrem mléka, byť kondenzovaného... tak to ve mě budí obrovské pochybnosti. Do toho bych nešla :-$

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Dopolední svačina Svačina Pečení Argentina Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hladká mouka Koktejlové třešně Kondenzované mléko Máslo Mléko plnotučné Prášek do pečiva Šlehačka Vanilková esence Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smetanový dortík

Smetanový dortík

Květákový nákyp

Květákový nákyp

Vepřové řízečky s nivou a smetanou

Vepřové řízečky s nivou a smetanou

Marinovaná kuřecí prsa II.

Marinovaná kuřecí prsa II.

Ledový salát s krutony

Ledový salát s krutony

Hovězí na paprice

Hovězí na paprice

Cuketové nudle

Cuketové nudle

Jednoduchý jogurtový ořechový / kokosový beránek

Jednoduchý jogurtový ořechový /…

Salát z čínského nebo pekingského zelí s ananasem

Salát z čínského nebo pekingského…

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

95
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
76
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
64
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
60
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
55
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Bouček si „lovcem“ na Primě zavařil: Stopli mu Inkognito!

Bouček si „lovcem“ na Primě zavařil: Stopli mu Inkognito!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Další doporučené recepty:

Pasta s tuňákem a černými olivami
Pasta s tuňákem a černými olivami
Pastéis de nata
Pastéis de nata
Pastel de choclo - kukuřičný nákyp s masem
Pastel de choclo - kukuřičný nákyp s…
Pastiera Napoletana
Pastiera Napoletana
Pastinákové muffiny
Pastinákové muffiny
Pastýřský koláč
Pastýřský koláč
  • Recepty.cz
  • Pastel de tres leches, třímléčný koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact