• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pastel de tres leches, třímléčný koláč
Napište svůj komentář k receptu

Pastel de tres leches, třímléčný koláč

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
1.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pastel de tres leches, třímléčný koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1,50
      hrnek hladká mouka
    • 1
      lžička prášek do pečiva
    • 0,50
      hrnek máslo (pokojové teploty)
    • 0,75
      hrnek cukr krupice
    • 5
      ks vejce (pokojové teploty)
    • 0,50
      lžička vanilková esence
    • 250
      ml mléko plnotučné
    • 450
      ml kondenzované mléko (neslazené)
    • šlehačka (na ozdobu)
    • koktejlové třešně

Postup přípravy receptu

1
Troubu předehřejte na 180 °C a vymažte plech o rozměrech 28 x 20 cm. Mouku s práškem prosejte do mísy. Máslo zpěňte s cukrem, až bude směs nadýchaná a světlá. Pak k ní postupně zašlehávejte vejce, nakonec zatřete vanilku a mouku s práškem. Těsto vlijte do formy a pečte 30 minut. Mírně zchladlý piškot propíchejte vidličkou a přelijte všemi třemi promíchanými mléky. Dejte do studena nejméně na 2 hodiny, aby se všechna tekutina vsákla. Podávejte ozdobené šlehačkou a třešničkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pastel de choclo - kukuřičný nákyp s masem

Pastel de choclo - kukuřičný nákyp s…

Banánovo-čokoládový vláčný koláč

Banánovo-čokoládový vláčný koláč

Dýňový koláč (Pan di zucca)

Dýňový koláč (Pan di zucca)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ivana | 9. 5. 2013 22:33

    tento recept pochazi z Peru, a presne tak to ma byt, piskot je v mlece atd .. je to vynikajici

  • Blanka | 13. 6. 2012 02:11

    Nemejte z tohoto piskotu starch. Je velmi dobry. Piskot je hodne promoceny, ale tak to ma byt.

  • Ladia
    Ladia | 11. 6. 2012 19:57

    Možná, kdyby byly ingredience odděleny, tak jako na zahraničních webech, bylo by to jasnější :-P

  • Vlasta Novák | 11. 6. 2012 16:25

    Tak je to ale správně, zkuste přečíst zahraniční weby - receptů je tam spousta a všude se používá podobné množství mléka...

  • mlékodává | 11. 6. 2012 15:37

    Při vší úctě... buchta z 1,5 hrnku mouky (nějakých max. 300 gramů) prolitá skoro 3/4 litrem mléka, byť kondenzovaného... tak to ve mě budí obrovské pochybnosti. Do toho bych nešla :-$

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Dopolední svačina Svačina Pečení Argentina Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hladká mouka Koktejlové třešně Kondenzované mléko Máslo Mléko plnotučné Prášek do pečiva Šlehačka Vanilková esence Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené rybí filety

Zapečené rybí filety

Velikonoční perníčky - hned měkké

Velikonoční perníčky - hned měkké

Tvarůžková pomazánka (vařená, jednoduchá)

Tvarůžková pomazánka (vařená,…

Roláda se šlehačkou

Roláda se šlehačkou

Punčové řezy - jako z cukrárny :-)

Punčové řezy - jako z cukrárny :-)

Dršťková polévka z vepřových žaludků

Dršťková polévka z vepřových žaludků

Soté z vepřového masa

Soté z vepřového masa

Borůvkový koláč s pudinkem a jahodami

Borůvkový koláč s pudinkem a jahodami

Těstoviny (nejen) s krevetami a cuketou

Těstoviny (nejen) s krevetami a…

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

71
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
46
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony
40
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
38
Cuketové placičky s žervé
Cuketové placičky s žervé
36
Zelný salát se zeleninou
Zelný salát se zeleninou

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Pasta s tuňákem a černými olivami
Pasta s tuňákem a černými olivami
Pastéis de nata
Pastéis de nata
Pastel de choclo - kukuřičný nákyp s masem
Pastel de choclo - kukuřičný nákyp s…
Pastiera Napoletana
Pastiera Napoletana
Pastinákové muffiny
Pastinákové muffiny
Pastýřský koláč
Pastýřský koláč
  • Recepty.cz
  • Pastel de tres leches, třímléčný koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact