• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pastel de tres leches, třímléčný koláč
Napište svůj komentář k receptu

Pastel de tres leches, třímléčný koláč

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
1.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pastel de tres leches, třímléčný koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1,50
      hrnek hladká mouka
    • 1
      lžička prášek do pečiva
    • 0,50
      hrnek máslo (pokojové teploty)
    • 0,75
      hrnek cukr krupice
    • 5
      ks vejce (pokojové teploty)
    • 0,50
      lžička vanilková esence
    • 250
      ml mléko plnotučné
    • 450
      ml kondenzované mléko (neslazené)
    • šlehačka (na ozdobu)
    • koktejlové třešně

Postup přípravy receptu

1
Troubu předehřejte na 180 °C a vymažte plech o rozměrech 28 x 20 cm. Mouku s práškem prosejte do mísy. Máslo zpěňte s cukrem, až bude směs nadýchaná a světlá. Pak k ní postupně zašlehávejte vejce, nakonec zatřete vanilku a mouku s práškem. Těsto vlijte do formy a pečte 30 minut. Mírně zchladlý piškot propíchejte vidličkou a přelijte všemi třemi promíchanými mléky. Dejte do studena nejméně na 2 hodiny, aby se všechna tekutina vsákla. Podávejte ozdobené šlehačkou a třešničkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pastel de choclo - kukuřičný nákyp s masem

Pastel de choclo - kukuřičný nákyp s…

Koláč s hroznovým vínem

Koláč s hroznovým vínem

Tvarohový koláč s bobulovým ovocem - cheesecake

Tvarohový koláč s bobulovým ovocem -…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ivana | 9. 5. 2013 22:33

    tento recept pochazi z Peru, a presne tak to ma byt, piskot je v mlece atd .. je to vynikajici

  • Blanka | 13. 6. 2012 02:11

    Nemejte z tohoto piskotu starch. Je velmi dobry. Piskot je hodne promoceny, ale tak to ma byt.

  • Ladia
    Ladia | 11. 6. 2012 19:57

    Možná, kdyby byly ingredience odděleny, tak jako na zahraničních webech, bylo by to jasnější :-P

  • Vlasta Novák | 11. 6. 2012 16:25

    Tak je to ale správně, zkuste přečíst zahraniční weby - receptů je tam spousta a všude se používá podobné množství mléka...

  • mlékodává | 11. 6. 2012 15:37

    Při vší úctě... buchta z 1,5 hrnku mouky (nějakých max. 300 gramů) prolitá skoro 3/4 litrem mléka, byť kondenzovaného... tak to ve mě budí obrovské pochybnosti. Do toho bych nešla :-$

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Dopolední svačina Svačina Pečení Argentina Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hladká mouka Koktejlové třešně Kondenzované mléko Máslo Mléko plnotučné Prášek do pečiva Šlehačka Vanilková esence Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Palačinky s jablky

Palačinky s jablky

Buchta s jablky a kysanou smetanou

Buchta s jablky a kysanou smetanou

Pleskačky

Pleskačky

Koule Raffaelo

Koule Raffaelo

Špízy se sýrem a uzeninou

Špízy se sýrem a uzeninou

Lasagne s cuketou a slaninou

Lasagne s cuketou a slaninou

Kuřecí guláš na černém pivu s knedlíkem

Kuřecí guláš na černém pivu s…

Drožďové knedlíčky - kořeněné

Drožďové knedlíčky - kořeněné

Vanilková bábovka z tvarohu

Vanilková bábovka z tvarohu

Doporučujeme

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

35
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…
34
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Plněné papriky podle…
31
Originální řecké tzatziki
Originální řecké tzatziki
30
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
24
Domácí kečup
Domácí kečup

Zajímavé články

Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku nebo variantu s pečenými rajčaty, mangem či slaninou
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku…
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých letních dní
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do…
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že se jim máte vyhnout?
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že…
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek pro každého gril mistra
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek…
AHA.cz Ivana Gottová před komisí: Boj o manžela!

Ivana Gottová před komisí: Boj o manžela!

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Styl Wednesday ovládne podzim! Temná estetika jako nová posedlost

Styl Wednesday ovládne podzim! Temná estetika jako nová posedlost

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Krampolova (†87) urna: Připravili mu hrnec Nikdo není dokonalý!

Krampolova (†87) urna: Připravili mu hrnec Nikdo není dokonalý!

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Další doporučené recepty:

Pasta s tuňákem a černými olivami
Pasta s tuňákem a černými olivami
Pastéis de nata
Pastéis de nata
Pastel de choclo - kukuřičný nákyp s masem
Pastel de choclo - kukuřičný nákyp s…
Pastiera Napoletana
Pastiera Napoletana
Pastinákové muffiny
Pastinákové muffiny
Pastýřský koláč
Pastýřský koláč
  • Recepty.cz
  • Pastel de tres leches, třímléčný koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact