• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pastel de tres leches, třímléčný koláč
Napište svůj komentář k receptu

Pastel de tres leches, třímléčný koláč

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
1.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pastel de tres leches, třímléčný koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1,50
      hrnek hladká mouka
    • 1
      lžička prášek do pečiva
    • 0,50
      hrnek máslo (pokojové teploty)
    • 0,75
      hrnek cukr krupice
    • 5
      ks vejce (pokojové teploty)
    • 0,50
      lžička vanilková esence
    • 250
      ml mléko plnotučné
    • 450
      ml kondenzované mléko (neslazené)
    • šlehačka (na ozdobu)
    • koktejlové třešně

Postup přípravy receptu

1
Troubu předehřejte na 180 °C a vymažte plech o rozměrech 28 x 20 cm. Mouku s práškem prosejte do mísy. Máslo zpěňte s cukrem, až bude směs nadýchaná a světlá. Pak k ní postupně zašlehávejte vejce, nakonec zatřete vanilku a mouku s práškem. Těsto vlijte do formy a pečte 30 minut. Mírně zchladlý piškot propíchejte vidličkou a přelijte všemi třemi promíchanými mléky. Dejte do studena nejméně na 2 hodiny, aby se všechna tekutina vsákla. Podávejte ozdobené šlehačkou a třešničkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pastel de choclo - kukuřičný nákyp s masem

Pastel de choclo - kukuřičný nákyp s…

Linecký tvarohový koláč

Linecký tvarohový koláč

Dýňový koláč (Pan di zucca)

Dýňový koláč (Pan di zucca)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ivana | 9. 5. 2013 22:33

    tento recept pochazi z Peru, a presne tak to ma byt, piskot je v mlece atd .. je to vynikajici

  • Blanka | 13. 6. 2012 02:11

    Nemejte z tohoto piskotu starch. Je velmi dobry. Piskot je hodne promoceny, ale tak to ma byt.

  • Ladia
    Ladia | 11. 6. 2012 19:57

    Možná, kdyby byly ingredience odděleny, tak jako na zahraničních webech, bylo by to jasnější :-P

  • Vlasta Novák | 11. 6. 2012 16:25

    Tak je to ale správně, zkuste přečíst zahraniční weby - receptů je tam spousta a všude se používá podobné množství mléka...

  • mlékodává | 11. 6. 2012 15:37

    Při vší úctě... buchta z 1,5 hrnku mouky (nějakých max. 300 gramů) prolitá skoro 3/4 litrem mléka, byť kondenzovaného... tak to ve mě budí obrovské pochybnosti. Do toho bych nešla :-$

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Dopolední svačina Svačina Pečení Argentina Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hladká mouka Koktejlové třešně Kondenzované mléko Máslo Mléko plnotučné Prášek do pečiva Šlehačka Vanilková esence Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krémová slepičí polévka

Krémová slepičí polévka

Banánový dort

Banánový dort

Brokolicový salát IV.

Brokolicový salát IV.

Palačinky s ovesnými vločkami a jablky

Palačinky s ovesnými vločkami a jablky

Kuře pečené s jablky

Kuře pečené s jablky

Mrkvový krém

Mrkvový krém

Tvarohové koblížky s jablky

Tvarohové koblížky s jablky

Gratinovaná brokolice

Gratinovaná brokolice

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

31
Sterilovaná paprika v nálevu s olejem
Sterilovaná paprika v…
28
Bešamelová omáčka s česnekovými výhonky
Bešamelová omáčka s…
27
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
27
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Jahodovorebarborový…
25
Krtkův dort
Krtkův dort

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Manželka Kašpárka Andrea v slzách: Zemřel jí tatínek

Manželka Kašpárka Andrea v slzách: Zemřel jí tatínek

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Pasta s tuňákem a černými olivami
Pasta s tuňákem a černými olivami
Pastéis de nata
Pastéis de nata
Pastel de choclo - kukuřičný nákyp s masem
Pastel de choclo - kukuřičný nákyp s…
Pastiera Napoletana
Pastiera Napoletana
Pastinákové muffiny
Pastinákové muffiny
Pastýřský koláč
Pastýřský koláč
  • Recepty.cz
  • Pastel de tres leches, třímléčný koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact