• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pastel de choclo - kukuřičný nákyp s masem
Napište svůj komentář k receptu

Pastel de choclo - kukuřičný nákyp s masem

autor: Melodi
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pastel de choclo - kukuřičný nákyp s masem
Pastel de choclo - kukuřičný nákyp s masem
Pastel de choclo - kukuřičný nákyp s masem
Pastel de choclo - kukuřičný nákyp s masem
Pastel de choclo - kukuřičný nákyp s masem
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 800
      g kukuřice mražená či konzerva, případně 6 klasů
    • 500
      g mleté maso - hovězí
    • 3
      ks cibule
    • 4
      ks kuřecí paličky může být i bez
    • 2
      ks vařená vejce
    • bazalka
    • sůl
    • cukr
    • 0,50
      plechovka černé olivy
    • rozinky
    • olej olivový, slunečnicový...

Postup přípravy receptu

1
Pastel de choclo je národní pokrm v Chile a v překladu znamená kukuřičný dort.
2
Než dáme všechny ingredience do zapékací mísy, je potřeba připravit hmotu z kukuřice, uvařit kuřecí paličky a připravit tzv. "pino", které se dělá z cibule a mletého masa.
3
Nakrájíme nadrobno cibuli a necháme zeskovatět ve větší pánvi, přidáme mleté maso a vaříme na mírném ohni, až maso ztratí červenou barvu, mírně osolíme a odstavíme z plotny.
4
Kuřecí paličky dáme vařit do hrnce s vodou na mírném ohni. Než se uvaří, připravíme hmotu z kukuřice. Kukuřici rozmixujeme s hrstí bazalky, hmota by neměla být tekutá (pokud používáme kukuřici z plechovky, odstraníme šťávu), ale ani příliš hustá (můžeme zředit trochou mléka). Zpracovanou hmotu dáme do hrnce s trochou oleje a 5 minut povaříme na mírném ohni.
5
Teď máme všechny ingredience připravené a můžeme je vložit do zapékací mísy, a to následovně:
6
Na dno vložíme pino - směs mletého masa s cibulí.
7
Na pino položíme kuřecí paličky tak, aby v každé porci nákypu byla jedna.
8
Mezi paličky vložíme čtvrtky uvařených vajec, černé olivy (2 na každou porci) a pár rozinek.
9
Navrch rozetřeme kukuřičnou hmotu, kterou trochu pocukrujeme.
10
Pečeme na střední teplotu, až se vytvoří po okraji zlatohnědá krusta (15-20 minut). Podáváme se salátem z rajčat a cibule.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pastel de tres leches, třímléčný koláč

Pastel de tres leches, třímléčný koláč

Kukuřičný chléb II.

Kukuřičný chléb II.

Kukuřičný chowder

Kukuřičný chowder

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Černé olivy Cibule Cukr Kukuřice Kuřecí paličky Mleté maso - hovězí Olej Rozinky Sůl Vařená vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Marinovaná vepřová kýta

Marinovaná vepřová kýta

Zbojnické kotlety

Zbojnické kotlety

Tvarohové knedlíky

Tvarohové knedlíky

Étonnant jablkový koláč

Étonnant jablkový koláč

Zapékané těstoviny se špenátem a šunkou

Zapékané těstoviny se špenátem a…

Placek ze strouhanky

Placek ze strouhanky

Bramborový knedlík podle norem

Bramborový knedlík podle norem

Omáčka "šufrung" na špagety

Omáčka "šufrung" na špagety

Smažené bramborové kroužky

Smažené bramborové kroužky

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

127
Dýňová tortila
Dýňová tortila
106
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
103
Máslové řízky
Máslové řízky
79
Česnekové kotlety na špeku
Česnekové kotlety na…
51
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Blonďatá fanynka ukázala snímky z dovolené: Romantika s Miraiem!

Blonďatá fanynka ukázala snímky z dovolené: Romantika s Miraiem!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

Další doporučené recepty:

Pasta / pesto z česnekových výhonků
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Pasta s tuňákem a černými olivami
Pasta s tuňákem a černými olivami
Pastéis de nata
Pastéis de nata
Pastel de tres leches, třímléčný koláč
Pastel de tres leches, třímléčný koláč
Pastiera Napoletana
Pastiera Napoletana
Pastinákové muffiny
Pastinákové muffiny
  • Recepty.cz
  • Pastel de choclo - kukuřičný nákyp s masem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact