Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Duke
|28. 3. 2011 13:34
45 minut je opravdu hodně, netrvá mi to celé déle než 20 minut. Když nejsou čerstvá rajčata nebo se mi nechce, dám originální italská loupaná z konzervy, chuťový rozdíl minimální, byť cenově značný. Ale hlavě to chce parmazán, tedy správně PARMIGIANO REGGIANO! Bez něj to není ono, přátelé! Ostatně tak je dělal Pohlraich v pořadu ANO, šéfe!, díl z Českého Krumlova. Doporučuji. Velmi poučné! http://prima.stream.cz/ano-sefe/458605-ano-sefe-iii-8
JájaApája
|2. 3. 2011 17:50
Přidávám se k tomu že kečup je skutečně jen na dochucení třeba hranolek.
Jinak k receptu: já ještě při vaření podlévám "omáčku" trochou vody ze špaget a přidávám máslo a kromě bazalky i trochu petržele. Celkovám máčka je dle mého hotová rychleji než se pasta uvaří, 45 minut mi připadá zbytečně dlouho.
Kateřina Rudincová
|15. 9. 2009 22:22
Tyto špagety dělám moc často, je to výborné, rychlé a lehké jídlo a oceňuju, že lze uvařit z minima surovin.
Jozef T.
|7. 8. 2007 19:07
Myslím, ze nejde o to, ci sú pravé talianske, alebo nie (to je vzdy diskutabilné), ale hlavne, ze týmto receptom sa dokzuje, ze kecup NIE je na varenie, ale iba dochucovanie uz hotových jedál ci potravín.