• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Parmezánové těstoviny s tuňákovými kuličkami
Napište svůj komentář k receptu

Parmezánové těstoviny s tuňákovými kuličkami

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Parmezánové těstoviny s tuňákovými kuličkami
Parmezánové těstoviny s tuňákovými kuličkami
Parmezánové těstoviny s tuňákovými kuličkami
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 250
      g těstoviny dle vlastního výběru, cca 200 -
    • sůl
    • 1
      lžíce olej
  • Tuňákové kuličky
    • 120
      g tuňák - ve vlastní šťávě - okapaný
    • 1
      lžíce strouhaný parmazán
    • 1
      lžíce petrželka
    • 1
      ks vejce
    • sůl
    • 40
      g strouhanka - čerstvá
    • olej na smažení
  • Dohotovení
    • strouhaný parmazán na posypání těstovin
    • petrželka na posypání těstovin

Postup přípravy receptu

1
Tuňáka necháme okapat, dáme do misky a vidličkou ho rozmačkáme, osolíme, přidáme petrželku, parmezán a čerstvou strouhanku. Vše dobře promícháme a vlhkou nebo pomaštěnou rukou tvoříme malé kuličky, které smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.
2
Těstoviny uvaříme v osolené vodě s olejem dle návodu, scedíme a nandáme na talíře. Ihned posypeme dle chuti parmezánem a petrželkou a přidáme osmažené parmezánovo-tuňákové kuličky a podáváme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vydatná rajská polévka s masovými kuličkami

Vydatná rajská polévka s masovými…

Řezy s tvarohovo-kokosovými kuličkami

Řezy s tvarohovo-kokosovými kuličkami

Pečená dýně se zeleninou a masovými kuličkami

Pečená dýně se zeleninou a masovými…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Andrea | 25. 2. 2013 13:31

    Porce je opravdu akorát pro dva a moc nám chutnalo. Je to výborné, snadné a rychlé, takže perfektní :-)) .

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Pokrmy Z těstovin Z mléka / sýra Rybí Oběd Večeře Smažení Vaření Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Olej Petrželka Strouhanka Strouhaný parmazán Sůl Těstoviny Tuňák - ve vlastní šťávě Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Žampionový salát pro mlsné

Žampionový salát pro mlsné

Klasické palačinky

Klasické palačinky

Řezy s černým rybízem

Řezy s černým rybízem

Špenátovka

Špenátovka

Bílý smetanovo-tvarohový dort

Bílý smetanovo-tvarohový dort

Kokosové řezy - krémové s polevou

Kokosové řezy - krémové s polevou

Vegetariánské karbanátky (rýžovo-zeleninové)

Vegetariánské karbanátky (rýžovo…

Čokoládová poleva se zakysanou smetanou

Čokoládová poleva se zakysanou…

Přírodní maso se žampiony - minutka

Přírodní maso se žampiony - minutka

Doporučujeme

120 minut
Vepřové výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem

Vepřové výpečky se špenátem a…

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

35
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
25
Zapečené chlebíčky - rychlá večeře
Zapečené chlebíčky -…
17
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
11
Zapečené vajíčkové chlebíčky / tousty
Zapečené vajíčkové…
10
Australská čokoládová buchta z červené řepy
Australská čokoládová…

Zajímavé články

Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty, které jste určitě neznali
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty,…
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
Sladké pečení s margotkou: Bezkonkurenční moučníky z ikonické tyčinky s kokosovo-rumovou příchutí
Sladké pečení s margotkou: Bezkonkurenční…
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se vždycky povede
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší…
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5 výtečných náplní, na kterých si určitě pochutnáte!
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5…
AHA.cz Nemocný syn Pepy Vojtka: Nepřestáváme doufat!

Nemocný syn Pepy Vojtka: Nepřestáváme doufat!

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Spodní prádlo podle znamení: Ve kterém se budete cítit nejlépe?

Spodní prádlo podle znamení: Ve kterém se budete cítit nejlépe?

Ženy.cz Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Blesk.cz Bohdalová (94) po pohřbu Duky (†82): Řekla jsem mu svůj názor na víru! Pak jsem se lekla…

Bohdalová (94) po pohřbu Duky (†82): Řekla jsem mu svůj názor na víru! Pak jsem se lekla…

SportRevue.cz 15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by si měl začít hlídat váhu a kdo zažije rande snů?

Horoskop na další týden: Kdo by si měl začít hlídat váhu a kdo zažije rande snů?

Další doporučené recepty:

Párky v rohlíku trochu jinak
Párky v rohlíku trochu jinak
Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty
Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty
Parmazánová kolečka
Parmazánová kolečka
Parmice nachová s mátou a citronem
Parmice nachová s mátou a citronem
Parmigiana - italský zapečený lilek (odlehčená verze)
Parmigiana - italský zapečený lilek …
Parodie na Bounty
Parodie na Bounty
  • Recepty.cz
  • Parmezánové těstoviny s tuňákovými kuličkami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact