• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty
Napište svůj komentář k receptu

Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty
Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty
Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty
Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty
Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty
Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty
4fotografie
Nahrát fotku
 

Hledáte recept na opravdu vydatnou snídani, jež vás zasytí a dodá potřebnou energii do celého dne? Uvařte si kaši z ovesných vloček s parmazánem a bazalkovým pestem. Věřte, že doplněná o rajčátka a žampiony bude lahodit nejen oku, ale i chuti.

Proč je potřeba obilninové kaše doplňovat bílkovinami?

Suroviny

2 porce
    • 40
      g parmazán
    • 5
      ks žampiony krémové
    • 0,50
      lžíce máslo
    • 2
      hrst cherry rajčátka
    • olivový olej
    • 1
      šálek ovesné vločky jemné
    • 2
      šálek voda
    • sůl a pepř
  • Pesto
    • 1
      svazek bazalka
    • 1
      hrst vlašské ořechy
    • 1
      stroužek česnek
    • 100
      ml olivový olej cca
    • sůl a pepř

Postup přípravy receptu

1
Suroviny na pesto dejte do mixéru a rozmixujte. Nastrouhejte parmazán, žampiony nakrájejte na plátky. V pánvi rozehřejte máslo a houby restujte za občasného míchání, dokud nezačnou zlátnout, bude to trvat asi 5 minut. Houby osolte až nakonec. Rajčata můžete rozpůlit. Dejte je do pekáčku, zastříkněte olejem, osolte, opepřete a dejte na 5 minut do trouby předehřáté na 200 °C.

RADA: Snadno nastrouhaný sýr

2
Do rendlíku dejte vločky, zalijte je vodou a pomalu přiveďte k varu. Míchejte a na mírném plameni pomalu vařte, dokud kaše nezačne houstnout, ale stále ještě stéká z vařečky. Kaši odstavte, osolte, opepřete, vmíchejte většinu parmazánu a pesta. Rozdělte do misek, přidejte houby, rajčata, zakápněte olejem a přidejte zbytek pesta a sýru.

RADA: Uchovávání sýrů

3
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mléčná ovesná kaše

Mléčná ovesná kaše

Banánovoskořicová kaše

Banánovoskořicová kaše

Jahodová ovesná kaše

Jahodová ovesná kaše

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny FOOD
Pečení Vaření Restování Mixování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Cherry rajčátka Máslo Olivový olej Ovesné vločky Parmazán Sůl Vlašské ořechy Voda Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Alláhova směs

Alláhova směs

Hrnkové knedlíky s uzeným

Hrnkové knedlíky s uzeným

Podmáslový chléb - moc dobrý

Podmáslový chléb - moc dobrý

Ořechové rohlíčky Heda

Ořechové rohlíčky Heda

Pstruh na mandlích

Pstruh na mandlích

Jak opravit nepovedený dort

Jak opravit nepovedený dort

Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky

Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky

Bramborové drbáky

Bramborové drbáky

Bylinkový olej

Bylinkový olej

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

103
Kuřecí polévka s droby a quinoou
Kuřecí polévka s droby a…
76
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
57
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
57
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
48
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Párky na černém pivu
Párky na černém pivu
Párky v listovém těstě
Párky v listovém těstě
Párky v rohlíku trochu jinak
Párky v rohlíku trochu jinak
Parmazánová kolečka
Parmazánová kolečka
Parmezánové těstoviny s tuňákovými kuličkami
Parmezánové těstoviny s tuňákovými…
Parmice nachová s mátou a citronem
Parmice nachová s mátou a citronem
  • Recepty.cz
  • Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact