Párky nařízneme podélně, aby se dobře rozevíraly, cibuli nakrájíme na fousky. Párek rozevřeme, namažeme ho zevnitř hořčicí, vložíme do něj cibulové "fousky" a uzavřeme jehlicí nebo špejlí. Takto zpracované párky poklademe vedle sebe na pekáč, polijeme kečupem (3/4 až celou malou lahví) a černým pivem (určitě ne celou lahev), asi tak, aby párky byly do poloviny ponořeny do omáčky z kečupu a piva. Pekáč přikryjeme a necháváme zapéct dokud párky nemají opečené rozříznuté hrany.
2
Ke konci se může pekáč i odkrýt, aby to líp zkřupovatělo. Podáváme s chlebem.
3
Poznámka autora: pozor na příliš silné ostré kečupy, před použitím je lepší kečup ochutnat, aby síla kečupu nepřekryla chuť párků a piva. Pokud je ostrý kečup příliš silný, může se trošku promíchat se sladkým kečupem.