• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pařížské tyčinky
Napište svůj komentář k receptu

Pařížské tyčinky

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pařížské tyčinky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 150
      g ořechy mleté
    • 150
      g cukr mletý
    • 1
      ks bílek
  • Poleva
    • 200
      g cukr mletý
    • 1
      ks bílek

Postup přípravy receptu

1
Vypracujeme těsto, vyválíme, potřeme polevou, nakrájíme na tyčinky a zvolna pečeme v troubě dorůžova.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské kostky černobílé

Pařížské kostky černobílé

Pařížské rohlíčky od Dáši

Pařížské rohlíčky od Dáši

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Věra Papežová | 13. 12. 2010 19:50

    Zdravím, já to dělám z těsta - 280g ořechů, 280g mletého cukru, 1 vejce a s polevou 1 bílek, 100g cukru, 1/2 lžíce citronové šťávy. 1/2 cm placku potřít polevou krájet cihličky asi 5cm x 2cm. Péct na 100 až 150°C na pečícím papíru na plechu. ;-)

  • ztracenka
    ztracenka | 6. 12. 2010 10:38

    Včera jsem pekla tyčinky a vůbec se nepovedly. :'( Jsou z nich placičky, které ač jsem vyndavala z trouby lehce růžové, tak strašně lepí a uvnitř jsou jakoby nedodělané. :-S Sušila jsem první plech při 120°C, u druhého jsem teplotu ještě trochu snížila a sušila o chvíli déle. Výsledek byl totožný. =-O Někde dělám chybu, ale vůbec netuším kde. :-\ Mrzí mně to, protože tyhle tyčinky od dětství miluju a co nemám babičku, která mi je pekla na Vánoce, tak jsem je neměla... :-(

  • paja81 | 26. 11. 2010 16:18

    vyborne!

  • Viera | 17. 11. 2007 01:07

    Prosim kto z vas ma skusenosti s tymto receptemom,poradte pri akej teplote piect a ako dlho,velmi pekne dakujem za radu.

  • viera c | 16. 12. 2006 03:30

    Prosim poradte,priblizne ako dlho by sa mali piect?

  • Stanislava B. | 10. 12. 2006 14:47

    Nakrájet se to musí ještě před pečením, jinak nechápu Váš dotaz :-) pečou se tyčinky a bílková poleva odskočí od těsta, takže jsou vlastně duté.

  • Anonym | 8. 12. 2006 18:14

    Dělala jsem loni a nepovedlo se to, na plechu vznikla krusta (ale mňam), která se nedala rozkrájet, protože to kleslo a ztvrdlo,jaký je fígl? vytáhnout ještě měkké jakoby neupečené?Předem díky za odpověď

  • Stanislava B. | 4. 12. 2006 20:14

    Babička dávala trošičku jinak ingredience, 21dkg cukru moučka, 21 dkg namletých vlašských ořechů, citronová kůra a 1 celé vajíčko.Peče, respektive suší se to asi na 120 st. celsia a jakmile to začne růžovět, šup s tím ven!!! :-)

  • Anonym | 3. 12. 2006 15:45

    Na jakej stupni?

  • Stanislava B. | 2. 12. 2006 15:15

    Znám tento recept po své prababičce a musím říct že jsou výborné!!! a strašně jednoduché...Vykrajuji je radélkem, mají pak hezčí tvar. Všem známým moc chutnají a hned chtějí recept a pak koukají jak jednoduché jsou.. :-)Doporučuji!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Pečení Vánoce Francie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr Ořechy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem

Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem

Zapečený rýžový nákyp s meruňkami

Zapečený rýžový nákyp s meruňkami

Makové koblížky

Makové koblížky

Hlávkový salát se smetanou

Hlávkový salát se smetanou

Veganská houbová omáčka

Veganská houbová omáčka

Čočková polévka se zeleninou

Čočková polévka se zeleninou

„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do buchet, koláčů nebo závinů

„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…

Jednoduché zeleninovo-uzeninové toustové ragú (nejen) na topinky - sterilované

Jednoduché zeleninovo-uzeninové…

Jahodové lívanečky II.

Jahodové lívanečky II.

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

74
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
73
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
55
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
55
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
51
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Kubišová se vrací do Lucerny, ale... Vlasy si barvit nebudu!

Kubišová se vrací do Lucerny, ale... Vlasy si barvit nebudu!

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Pařížské tyčinky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact