• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pařížské tyčinky
Napište svůj komentář k receptu

Pařížské tyčinky

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pařížské tyčinky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 150
      g ořechy mleté
    • 150
      g cukr mletý
    • 1
      ks bílek
  • Poleva
    • 200
      g cukr mletý
    • 1
      ks bílek

Postup přípravy receptu

1
Vypracujeme těsto, vyválíme, potřeme polevou, nakrájíme na tyčinky a zvolna pečeme v troubě dorůžova.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské kostky černobílé

Pařížské kostky černobílé

Pařížské rohlíčky od Dáši

Pařížské rohlíčky od Dáši

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Věra Papežová | 13. 12. 2010 19:50

    Zdravím, já to dělám z těsta - 280g ořechů, 280g mletého cukru, 1 vejce a s polevou 1 bílek, 100g cukru, 1/2 lžíce citronové šťávy. 1/2 cm placku potřít polevou krájet cihličky asi 5cm x 2cm. Péct na 100 až 150°C na pečícím papíru na plechu. ;-)

  • ztracenka
    ztracenka | 6. 12. 2010 10:38

    Včera jsem pekla tyčinky a vůbec se nepovedly. :'( Jsou z nich placičky, které ač jsem vyndavala z trouby lehce růžové, tak strašně lepí a uvnitř jsou jakoby nedodělané. :-S Sušila jsem první plech při 120°C, u druhého jsem teplotu ještě trochu snížila a sušila o chvíli déle. Výsledek byl totožný. =-O Někde dělám chybu, ale vůbec netuším kde. :-\ Mrzí mně to, protože tyhle tyčinky od dětství miluju a co nemám babičku, která mi je pekla na Vánoce, tak jsem je neměla... :-(

  • paja81 | 26. 11. 2010 16:18

    vyborne!

  • Viera | 17. 11. 2007 01:07

    Prosim kto z vas ma skusenosti s tymto receptemom,poradte pri akej teplote piect a ako dlho,velmi pekne dakujem za radu.

  • viera c | 16. 12. 2006 03:30

    Prosim poradte,priblizne ako dlho by sa mali piect?

  • Stanislava B. | 10. 12. 2006 14:47

    Nakrájet se to musí ještě před pečením, jinak nechápu Váš dotaz :-) pečou se tyčinky a bílková poleva odskočí od těsta, takže jsou vlastně duté.

  • Anonym | 8. 12. 2006 18:14

    Dělala jsem loni a nepovedlo se to, na plechu vznikla krusta (ale mňam), která se nedala rozkrájet, protože to kleslo a ztvrdlo,jaký je fígl? vytáhnout ještě měkké jakoby neupečené?Předem díky za odpověď

  • Stanislava B. | 4. 12. 2006 20:14

    Babička dávala trošičku jinak ingredience, 21dkg cukru moučka, 21 dkg namletých vlašských ořechů, citronová kůra a 1 celé vajíčko.Peče, respektive suší se to asi na 120 st. celsia a jakmile to začne růžovět, šup s tím ven!!! :-)

  • Anonym | 3. 12. 2006 15:45

    Na jakej stupni?

  • Stanislava B. | 2. 12. 2006 15:15

    Znám tento recept po své prababičce a musím říct že jsou výborné!!! a strašně jednoduché...Vykrajuji je radélkem, mají pak hezčí tvar. Všem známým moc chutnají a hned chtějí recept a pak koukají jak jednoduché jsou.. :-)Doporučuji!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Pečení Vánoce Francie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr Ořechy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Opilý Izidor - Lux

Opilý Izidor - Lux

Kynutý závin

Kynutý závin

Šumavské těstoviny

Šumavské těstoviny

Domácí gyros

Domácí gyros

Francouzské brambory - bez vaření

Francouzské brambory - bez vaření

Velmi snadná žampionová omáčka

Velmi snadná žampionová omáčka

Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.

Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.

Smažák bez prskání - sýrové placičky

Smažák bez prskání - sýrové placičky

Melounový nanuk

Melounový nanuk

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

51
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
36
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
26
Guláš
Guláš
26
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
22
Slaný koláč 2 v 1
Slaný koláč 2 v 1

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Lela po hospitalizaci syna: První slova o nemoci Arnieho!

Lela po hospitalizaci syna: První slova o nemoci Arnieho!

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Pařížské tyčinky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact