• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pařížské rohlíčky III.
Napište svůj komentář k receptu

Pařížské rohlíčky III.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pařížské rohlíčky III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g vlašské ořechy
    • 250
      g cukr krupice
    • 2
      ks vejce
    • 75
      g strouhanka
    • 75
      g hladká mouka
    • 0,25
      balíček prášek do pečiva
  • Náplň
    • 250
      g máslo
    • 2
      ks žloutek
    • šlehačka 1/4 l
    • 120
      g cukr
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 40
      g kakao

Postup přípravy receptu

1
Uděláme těsto kdyby náhodou nešlo do sebe tak přidáme malinko mléka. Necháme do druhého dne a vykrajujeme rohlíčky spíše silnější tak půl centimetru. Dáme péct na pečicí papír. Pečeme na 200 °C, ale musí se hlídat, rádi se hned chytnou.
2
**Náplň:** máslo se žloutky utřeme. Uvaříme si šlehačku se zbytkem ingrediencí. Po vychladnutí smícháme do sebe a sáčkem nadíváme rohlíčky. Necháme ztuhnout a poté máčíme v čokoládě.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské rohlíčky od Dáši

Pařížské rohlíčky od Dáši

Pařížské rohlíčky IV.

Pařížské rohlíčky IV.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jitka | 16. 12. 2010 14:48

    Kdy by se měly plnit, těsně před Vánocema nebo to nevadí? Díky.

  • Eliška | 18. 12. 2007 19:16

    Dnes jsem rohlíčky naplnila a jsou výborné. Tu šlehačku nechat uplně vychladnout potom ušlehat a pak dohromady smíchat s tím utřeným máslem a žloutky.Nadívám je pak pytlíkem, nechám ztuhnout na plechu a hned je omáčím v čokoladě. super

  • Eliška K. | 12. 12. 2007 12:36

    Mám jich z toho asi 100ks, ale klidně se v ruce mužou vlastně správně mají ale já bych měla každý jiný tak to dělám vykrajovatkami.

  • hana Valentová | 11. 12. 2007 19:35

    kolik je z toho těch rohlíčků? Rohlíčkovou formičku na vykrajování nemám, tak to budu muset šulat, že?

  • Eliška | 11. 12. 2007 18:51

    Určitě nechat šlehačku vychladnout a pak zašlehat vše dohromady

  • Eliška | 11. 12. 2007 18:50

    Určitě nechat pak tu šlehačku vychladnout a zašlehat do toho másla s těmi žloutky

  • Dana J. | 11. 12. 2007 09:41

    Krém se vůbec nešlehá?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Pečení Vaření Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Cukr krupice Hladká mouka Kakao Máslo Prášek do pečiva Šlehačka Strouhanka Vanilkový cukr Vejce Vlašské ořechy Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Minutková kuřecí směs II.

Minutková kuřecí směs II.

Mouřeníny

Mouřeníny

Zeleninové placky s omáčkou

Zeleninové placky s omáčkou

Ovocný salátek

Ovocný salátek

Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem

Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem

Bramborové nočky s medvědím česnekem

Bramborové nočky s medvědím česnekem

Jednoduchý jahodový koláč II.

Jednoduchý jahodový koláč II.

Zeleninový salát s balkánským sýrem

Zeleninový salát s balkánským sýrem

Kuřecí maso s těstovinami

Kuřecí maso s těstovinami

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

73
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
59
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
38
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Jahodovorebarborový…
37
Penne s tuňákem a kukuřicí
Penne s tuňákem a…
30
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…

Zajímavé články

Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
Proč nevylévat vodu z těstovin? 5 skvělých způsobů, jak ji můžete využít
Proč nevylévat vodu z těstovin? 5 skvělých…
Mraky, mořské vlny nebo bouřka: Poznáváte dezert s tajuplným názvem?
Mraky, mořské vlny nebo bouřka: Poznáváte dezert…
Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu společně s bylinkami. Které vysázet k paprikám, okurkám nebo mrkvi?
Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu…
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin, které vám zajistí krásnou pleť
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin,…
AHA.cz Pastrňák pryč z domu! Zvláštní krok manželky Rebeccy

Pastrňák pryč z domu! Zvláštní krok manželky Rebeccy

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Jak vypadá dokonalé ženské tělo? Těchto 8 slavných dam k němu podle vědců nemá daleko

Jak vypadá dokonalé ženské tělo? Těchto 8 slavných dam k němu podle vědců nemá daleko

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Jennifer Lopezové šili nos! Zranění kvůli předávání cen

Jennifer Lopezové šili nos! Zranění kvůli předávání cen

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy 7 nejhorších manželů zvěrokruhu: Na tyhle muže si dejte pozor!

7 nejhorších manželů zvěrokruhu: Na tyhle muže si dejte pozor!

  • Recepty.cz
  • Pařížské rohlíčky III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact