• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pařížské rohlíčky III.
Napište svůj komentář k receptu

Pařížské rohlíčky III.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pařížské rohlíčky III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g vlašské ořechy
    • 250
      g cukr krupice
    • 2
      ks vejce
    • 75
      g strouhanka
    • 75
      g hladká mouka
    • 0,25
      balíček prášek do pečiva
  • Náplň
    • 250
      g máslo
    • 2
      ks žloutek
    • šlehačka 1/4 l
    • 120
      g cukr
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 40
      g kakao

Postup přípravy receptu

1
Uděláme těsto kdyby náhodou nešlo do sebe tak přidáme malinko mléka. Necháme do druhého dne a vykrajujeme rohlíčky spíše silnější tak půl centimetru. Dáme péct na pečicí papír. Pečeme na 200 °C, ale musí se hlídat, rádi se hned chytnou.
2
**Náplň:** máslo se žloutky utřeme. Uvaříme si šlehačku se zbytkem ingrediencí. Po vychladnutí smícháme do sebe a sáčkem nadíváme rohlíčky. Necháme ztuhnout a poté máčíme v čokoládě.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské rohlíčky od Dáši

Pařížské rohlíčky od Dáši

Pařížské rohlíčky IV.

Pařížské rohlíčky IV.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jitka | 16. 12. 2010 14:48

    Kdy by se měly plnit, těsně před Vánocema nebo to nevadí? Díky.

  • Eliška | 18. 12. 2007 19:16

    Dnes jsem rohlíčky naplnila a jsou výborné. Tu šlehačku nechat uplně vychladnout potom ušlehat a pak dohromady smíchat s tím utřeným máslem a žloutky.Nadívám je pak pytlíkem, nechám ztuhnout na plechu a hned je omáčím v čokoladě. super

  • Eliška K. | 12. 12. 2007 12:36

    Mám jich z toho asi 100ks, ale klidně se v ruce mužou vlastně správně mají ale já bych měla každý jiný tak to dělám vykrajovatkami.

  • hana Valentová | 11. 12. 2007 19:35

    kolik je z toho těch rohlíčků? Rohlíčkovou formičku na vykrajování nemám, tak to budu muset šulat, že?

  • Eliška | 11. 12. 2007 18:51

    Určitě nechat šlehačku vychladnout a pak zašlehat vše dohromady

  • Eliška | 11. 12. 2007 18:50

    Určitě nechat pak tu šlehačku vychladnout a zašlehat do toho másla s těmi žloutky

  • Dana J. | 11. 12. 2007 09:41

    Krém se vůbec nešlehá?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Pečení Vaření Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Cukr krupice Hladká mouka Kakao Máslo Prášek do pečiva Šlehačka Strouhanka Vanilkový cukr Vejce Vlašské ořechy Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Letní zeleninový salát a bylinkami

Letní zeleninový salát a bylinkami

Boršč bez masa

Boršč bez masa

Majonézové koláče

Majonézové koláče

Makový závin III.

Makový závin III.

Rebarborový dort II.

Rebarborový dort II.

Kung Pao Mango

Kung Pao Mango

Zeleninový kuskus

Zeleninový kuskus

Jednoduché pivní staročeské řízky

Jednoduché pivní staročeské řízky

Dietní těstovinový salát s tuňákem a citronem

Dietní těstovinový salát s tuňákem a…

Doporučujeme

30 minut
Lečo s fazolemi a klobásou

Lečo s fazolemi a klobásou

35 minut
Meruňkovo-angreštová marmeláda

Meruňkovo-angreštová marmeláda

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

45 minut
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

40
Dýňová tortila
Dýňová tortila
33
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
32
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …
26
Zapečené těstoviny se slaninou a smetanou
Zapečené těstoviny se…
24
Meruňkovo-angreštová marmeláda
Meruňkovo-angreštová…

Zajímavé články

Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal mrkvovou, dnes prodává nejvíc pistáciové
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal…
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých pozitivních účinků plus recepty, které možná neznáte
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých…
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu, pecky rozhodně nepatří do koše. Víme, co s nimi!
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu…
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
AHA.cz Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Dokážete být na sebe hrdá? Naučte se ocenit sebe sama

Dokážete být na sebe hrdá? Naučte se ocenit sebe sama

Blesk.cz Milan Peroutka zuří: Ve Varech mu okradli tchyni!

Milan Peroutka zuří: Ve Varech mu okradli tchyni!

SportRevue.cz 20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

  • Recepty.cz
  • Pařížské rohlíčky III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact