• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pařížské rohlíčky
Napište svůj komentář k receptu

Pařížské rohlíčky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pařížské rohlíčky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 500
      g moučkový cukr
    • 150
      g mleté ořechy
    • 120
      g strouhanka jemná
    • 6
      ks bílek
    • 1
      lžíce ocet
    • 40
      g kakao
  • Krém
    • 250
      g máslo
    • 200
      g moučkový cukr
    • 1
      vejce
    • 1
      vanilkový pudink uvařený
    • 1
      lžíce kakao
    • 1
      lžíce hnědý rum

Postup přípravy receptu

1
Na těsto smícháme cukr, ořechy, strouhanku, bílky, ocet a kakao. Plech vymažeme máslem a vysypeme moukou. Z těsta tvarujeme mokrou rukou malé rohlíčky, které klademe na plech a navlhčenou rukou je zploštíme. Pečeme pomalu, plnit můžeme kdykoliv.
2
Krém:Všechny uvedené suroviny šleháme ve šlehači. Pak přidáme po lžících vychlazený vařený vanilkový pudink, kakao a trochu rumu. Krém stříkáme na rohlíčky ozdobnou trubičkou a pak namáčíme v čokoládě.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské rohlíčky od Dáši

Pařížské rohlíčky od Dáši

Pařížské rohlíčky IV.

Pařížské rohlíčky IV.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ramona | 17. 12. 2013 16:36

    ...přeslazené 8-)

  • Lenka | 4. 11. 2010 12:05

    Dobrý den, nemůžu ten recept na ořechové dortíčky najít, můžete mi prosím napsat recept na čok. krém ? Děkuji :-\

  • Anonym | 11. 12. 2006 12:49

    jak dlouho a na kolik stupnu pečete?

  • Mila Veselá | 19. 12. 2005 10:07

    Zkuste krém z receptu "Ořechové dortíčky s čokoládovým krémem" Je výborný, používám i do dortů.

  • Anonym | 18. 12. 2005 19:33

    Pudink uvařte jen v 3 - 4 dl mléka a přidejte lžíci polohrubé mouky. nebo se mrkněte na krém v Pařížských rozhlíčcích II.

  • jana Schulmeisterová | 18. 12. 2005 18:00

    Podklad rohlíčků je moc dobrý,už to dělám léta,vůbec se nerozjedou,ale nějak pořád nemlžu najít vhodný krém.Tenhle krém jsem dělala přesně podle receptu a byl řídký,vůbec se nedal nastříkat.Muselo se přidat víc másla.

  • Di | 3. 11. 2005 12:43

    Já do těsta na pařížské rohlíčky strouhanku nedávám a dělám je z celých vajec. Najdete je jako pařížské rohlíčky II.

  • Alina | 31. 10. 2005 20:55

    Ten podklad mi nechutná, protože strouhanka bere těstu chuť

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Pečení Šlehání Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Hnědý rum Kakao Máslo Mleté ořechy Moučkový cukr Ocet Strouhanka Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Závin z listového těsta se špenátem

Závin z listového těsta se špenátem

Domácí uzený bůček, plec, ramínko, kýta

Domácí uzený bůček, plec, ramínko,…

Žravé řezy

Žravé řezy

Bublanina s rybízem

Bublanina s rybízem

Krabí pomazánka od Camm

Krabí pomazánka od Camm

Hodslavská řezanka

Hodslavská řezanka

Hovězí guláš s domácím Bavorským knedlíkem

Hovězí guláš s domácím Bavorským…

Lososové sashimi

Lososové sashimi

Americký dýňový koláč

Americký dýňový koláč

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

15
Risotto s chřestem
Risotto s chřestem
14
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
13
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Vepřové ragú s…
13
Bramborový ježek
Bramborový ježek
12
Buchty - těsto z domácí pekárny
Buchty - těsto z domácí…

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Pařížské rohlíčky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact