• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pařížské řezy II.
Napište svůj komentář k receptu

Pařížské řezy II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pařížské řezy II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 3
      ks vejce
    • 250
      g moučkový cukr
    • 1
      ks vanilka
    • 4
      lžíce kakao
    • 0,50
      kostka hera
    • 0,25
      l mléko
    • 250
      g polohrubá mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
  • Poleva
    • 200
      g moučkový cukr
    • 0,50
      kostka hera
    • 3
      lžíce kakao
    • 1
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Umixujeme 3 vejce, cukr, kakao, vanilku a Heru. Po několika minutách přidáme vlažné mléko, mouku a prášek do pečiva. Těsto nalejeme na vymazaný a vysypaný plech. Na teplý koláč rozetřeme polevu, kterou uděláme rovněž v mixéru. Po vychladnutí nakrájíme na kostky, které ozdobíme šlehačkou a broskvemi nebo meruňkami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pařížské řezy ....Danča

Pařížské řezy ....Danča

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské kostky černobílé

Pařížské kostky černobílé

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ciri | 20. 2. 2013 12:05

    Poleva se na horkou buchtu dává právě proto, aby se roztekla a pěkně ji pokryla, rozpustí se v ní cukr a nechá se vychladnout. Pak je dokonalá

  • recepty73
    recepty73 | 30. 8. 2011 19:52

    ...a místo vejce dávám trochu vody nebo rumu...

  • recepty73
    recepty73 | 30. 8. 2011 19:49

    ...spíš mi to připomíná píchanou buchtu, než pařížské řezy, do teplé buchty se udělají vidličkou nebo špejlí dirky, pak se na teplý nalije poleva, která do direk zateče..., je to taková fofr buchta, která se může ještě posypat kokosem nebo ořechy...

  • Zdenka Špaltová | 14. 7. 2009 10:08

    vůbec nechápu, proč se má poleva dávat na teplý koláč. nechtěla jsem ale udělala jsem to, celá se mi roztekla. navíc té polevy se zdá být málo....

  • Markéta | 23. 4. 2006 20:31

    Tahle buchta je užasná,manžel se úplně rozplýval...myslím,že je škoda na ní dávat to ovoce...kam se hrabe brownies :-))...a navíc je rychle hotová...dávám za 1...všem doporučuju...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hera Kakao Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vanilka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Houbová směs na topinky

Houbová směs na topinky

Zeleninový salát s lososem

Zeleninový salát s lososem

Křenová pomazánka

Křenová pomazánka

Žabinec vodníka Česílka

Žabinec vodníka Česílka

Zapečená cuketová mísa

Zapečená cuketová mísa

Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky

Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky

Pohádkový čokoládový dort

Pohádkový čokoládový dort

Uzený vývar

Uzený vývar

Spaghetti alla Carbonara ( Podle Antonia Carluccia )

Spaghetti alla Carbonara ( Podle…

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

33
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
32
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
25
Játrová nádivka na pekáč
Játrová nádivka na pekáč
23
Meruňkový kompot
Meruňkový kompot
21
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Hvězdné manýry Ewy Farny ve Varech: Zákaz focení z blízka!

Hvězdné manýry Ewy Farny ve Varech: Zákaz focení z blízka!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Pařížské řezy II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact