• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pařížské řezy ....Danča
Napište svůj komentář k receptu

Pařížské řezy ....Danča

autor: Danka beruška
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pařížské řezy ....Danča
Pařížské řezy ....Danča
Pařížské řezy ....Danča
Pařížské řezy ....Danča
Pařížské řezy ....Danča
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

15 porce
  • Korpus:
    • 1
      hrnek polohrubá mouka
    • 3
      hrnek cukr krystal
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 2
      ks vejce
    • 3
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      hrnek voda
    • 4
      lžíce kakao
    • 1
      balíček prášek do pečiva
  • Krém:
    • 3
      balení šlehačka
    • 2
      balení tyčinky ledové kaštany
    • 1
      balení čokoláda na vaření
  • Na posyp:
    • ořechy

Postup přípravy receptu

1
Den předem svaříme suroviny na pařížskou šlehačku a necháme do druhého dne vychladit v lednici. Šlehačku přivedeme k varu a přidáme k ní čokoládu. Pak už stačí jen metličkou míchat, dokud se čokoláda nerozpustí. Smetana musí nejprve zchladnout při pokojové teplotě, pak ji přesuňte na noc odpočívat do lednice.
2
Suroviny na dva korpusy vyšleháme elektrickým šlehačem na těsto. Hned rozetřeme na plechy vyložené pečicím papírem a dáme péct do trouby na 170 stupňů, na cca 15 minut. Upečené korpusy necháme vychladnout.
3
Pařížskou šlehačku vyšleháme a natřeme na korpus. Krém přiklopíme druhým plátem, lehce přitlačíme a necháme vše v chladu odpočinout. Potom zbytek krému natřeme na povrch a posypeme nastrouhanými ořechy .
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Margot řezy Danča

Margot řezy Danča

Margot řezy ....Danča

Margot řezy ....Danča

Křupavý koláček.....Danča

Křupavý koláček.....Danča

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Koláče, buchty, bublaniny a crumbly
Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Cukr krystal Kakao Ořechy Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Šlehačka Tyčinky ledové kaštany Vanilkový cukr Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Celerový salát

Celerový salát

Výborné lívance z acidofilního mléka

Výborné lívance z acidofilního mléka

Pikantní masová směs na topinky - PÁLIVKA

Pikantní masová směs na topinky -…

Houbová polévka II.

Houbová polévka II.

Tvarohové brambory - zapečené

Tvarohové brambory - zapečené

Božský čokoládový dort

Božský čokoládový dort

Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.

Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.

Broskvová / Meruňková marmeláda (džem) s rumem

Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…

Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový

Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

56
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
40
Adžika směs z mletého masa
Adžika směs z mletého…
25
Rybí krém bourride
Rybí krém bourride
22
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
20
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
AHA.cz Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Ženy.cz Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Blesk.cz Hvězda Ordinace Martin Stránský (55): Potřetí tátou! A zase má syna!

Hvězda Ordinace Martin Stránský (55): Potřetí tátou! A zase má syna!

SportRevue.cz VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Další doporučené recepty:

Pařížské rohlíčky II.
Pařížské rohlíčky II.
Pařížské rohlíčky IV.
Pařížské rohlíčky IV.
Pařížské rohlíčky od Dáši
Pařížské rohlíčky od Dáši
Pařížské telecí řízky
Pařížské telecí řízky
Pařížské těstíčko (na obalování nebo na smažené placičky)
Pařížské těstíčko (na obalování nebo na…
Pařížský dort
Pařížský dort
  • Recepty.cz
  • Pařížské řezy ....Danča
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact