• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pařížské řezy
Napište svůj komentář k receptu

Pařížské řezy

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pařížské řezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g hera
    • 4
      dl cukr krystal
    • 2
      voda
    • 2
      lžíce kakao
    • 4
      dl polohrubá mouka
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 3
      ks vejce
    • 4
      lžíce hnědý rum
    • kokosová moučka nebo sekané ořechy - na ozdobu

Postup přípravy receptu

1
Heru, cukr, vodu a kakao rozpustit, nechat vychladnout, po vychladnutí odebrat 2 dcl hmoty na polevu, do zbytku přidat vejce, mouku s práškem do pečiva a nalít do vymazané formy, pečeme 20 minut ve středně vyhřáté troubě. Ihned po vytažení z trouby polejeme polevou a posypeme kokosem nebo sekanými ořechy. Krájíme na malé kostičky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pařížské řezy ....Danča

Pařížské řezy ....Danča

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské kostky černobílé

Pařížské kostky černobílé

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petra Kopalová | 6. 3. 2007 23:11

    Jelikoz jsem hakliva na rum v jakemkoli mnozstvi, tak ten jsem vynechala, dokonce se u nas nenasel ani kokos s orechy, takze nase rezy byly znacne "okousane". Presto vytecne a navsteva mlaskala :) davam za jedna

  • Vendula Strakošová | 13. 6. 2006 12:36

    Já místo Hery dávám normální obyčejné máslo, které nechám normálně rozpustit v hrnečku. Je to starý recept, který mám od své mamky. Jelikož nerada peču, toto ale dělám ráda, protože to je jednoduché a navíc ingredience nemám na váhu, ale jako hrníčkový recept, takže navíc ještě nemusím nic vážit.

  • Jana Kutačová | 21. 5. 2006 09:34

    Připomíná mi to řezy Šalamoun,ale myslím,že budou dobré.:o)

  • Václava Dvořáková | 20. 5. 2006 16:52

    Pomlaskávali jsme všichni, výborný recept... I když je pravda, že jsem nejdřív nedoufala, že to zvládnu i já :-)

  • Anonym | 31. 3. 2006 15:20

    Já všechno rozpouštím v mikrovlnce. Rychlé a bez práce.

  • Zdeňka | 30. 3. 2006 17:07

    Heru a spol. není třeba rozpouštět ve vodní lázni,ale v kastrolu na plotně,je to rychlejší.Rum dávám lžíci do těsta a zbytek do polevy.

  • Lenka Pražská | 30. 3. 2006 08:05

    Řezy jsou dobré i když čekala jsem víc. Recept je neúplný, pro úplného začátečníka by mělo být napsáno, že hera a spol. se nechá rozpustit ve vodní lázni a nakonec nikde není napsáno kam s rumem a vanilkovým cukrem. Ale jinak dobré!!

  • Kamila Krejčíková | 6. 11. 2005 11:54

    Výborný.Ještě jsem posypala i kokosem i mandlovými lupínky i ořechy.Při zakousnutí si uplně vybavím vánoce.Ňamiky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Hera Hnědý rum Kakao Kokosová moučka Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vanilkový cukr Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nakládaná červená řepa

Nakládaná červená řepa

Guláš bez masa

Guláš bez masa

Zapečené palačinky se špenátem

Zapečené palačinky se špenátem

Skvělá pasta na pizzu

Skvělá pasta na pizzu

Kakaové řezy s jablky

Kakaové řezy s jablky

Kokosovo-ananasový dort

Kokosovo-ananasový dort

Domácí nugát

Domácí nugát

Tvarohový koláč s třešněmi III.

Tvarohový koláč s třešněmi III.

Zaječí paštika s cibulkou

Zaječí paštika s cibulkou

Doporučujeme

60 minut
Knedlíčky s vepřovým

Knedlíčky s vepřovým

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

44
Roastbeef
Roastbeef
25
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
18
Plněné papriky v rajčatové omáčce
Plněné papriky v…
17
Šneky z listového těsta
Šneky z listového těsta
16
Klasická hrachová kaše
Klasická hrachová kaše

Zajímavé články

Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
AHA.cz Neštěstí herečky Arichtevy: Hledá pomoc po ztrátě miminka!

Neštěstí herečky Arichtevy: Hledá pomoc po ztrátě miminka!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Báru Polákovou v černé nikdy neuvidíte! Víme, proč ji nenosí a co ji naučila slavná návrhářka!

Báru Polákovou v černé nikdy neuvidíte! Víme, proč ji nenosí a co ji naučila slavná návrhářka!

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Nestoudná Karin Krajčo Babinská: Rochnila se nahá v jídle!

Nestoudná Karin Krajčo Babinská: Rochnila se nahá v jídle!

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy 12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

  • Recepty.cz
  • Pařížské řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact