• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pařížské řezy
Napište svůj komentář k receptu

Pařížské řezy

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pařížské řezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g hera
    • 4
      dl cukr krystal
    • 2
      voda
    • 2
      lžíce kakao
    • 4
      dl polohrubá mouka
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 3
      ks vejce
    • 4
      lžíce hnědý rum
    • kokosová moučka nebo sekané ořechy - na ozdobu

Postup přípravy receptu

1
Heru, cukr, vodu a kakao rozpustit, nechat vychladnout, po vychladnutí odebrat 2 dcl hmoty na polevu, do zbytku přidat vejce, mouku s práškem do pečiva a nalít do vymazané formy, pečeme 20 minut ve středně vyhřáté troubě. Ihned po vytažení z trouby polejeme polevou a posypeme kokosem nebo sekanými ořechy. Krájíme na malé kostičky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pařížské řezy ....Danča

Pařížské řezy ....Danča

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské kostky černobílé

Pařížské kostky černobílé

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petra Kopalová | 6. 3. 2007 23:11

    Jelikoz jsem hakliva na rum v jakemkoli mnozstvi, tak ten jsem vynechala, dokonce se u nas nenasel ani kokos s orechy, takze nase rezy byly znacne "okousane". Presto vytecne a navsteva mlaskala :) davam za jedna

  • Vendula Strakošová | 13. 6. 2006 12:36

    Já místo Hery dávám normální obyčejné máslo, které nechám normálně rozpustit v hrnečku. Je to starý recept, který mám od své mamky. Jelikož nerada peču, toto ale dělám ráda, protože to je jednoduché a navíc ingredience nemám na váhu, ale jako hrníčkový recept, takže navíc ještě nemusím nic vážit.

  • Jana Kutačová | 21. 5. 2006 09:34

    Připomíná mi to řezy Šalamoun,ale myslím,že budou dobré.:o)

  • Václava Dvořáková | 20. 5. 2006 16:52

    Pomlaskávali jsme všichni, výborný recept... I když je pravda, že jsem nejdřív nedoufala, že to zvládnu i já :-)

  • Anonym | 31. 3. 2006 15:20

    Já všechno rozpouštím v mikrovlnce. Rychlé a bez práce.

  • Zdeňka | 30. 3. 2006 17:07

    Heru a spol. není třeba rozpouštět ve vodní lázni,ale v kastrolu na plotně,je to rychlejší.Rum dávám lžíci do těsta a zbytek do polevy.

  • Lenka Pražská | 30. 3. 2006 08:05

    Řezy jsou dobré i když čekala jsem víc. Recept je neúplný, pro úplného začátečníka by mělo být napsáno, že hera a spol. se nechá rozpustit ve vodní lázni a nakonec nikde není napsáno kam s rumem a vanilkovým cukrem. Ale jinak dobré!!

  • Kamila Krejčíková | 6. 11. 2005 11:54

    Výborný.Ještě jsem posypala i kokosem i mandlovými lupínky i ořechy.Při zakousnutí si uplně vybavím vánoce.Ňamiky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Hera Hnědý rum Kakao Kokosová moučka Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vanilkový cukr Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hodolanská omáčka

Hodolanská omáčka

Jarní vajíčková pomazánka

Jarní vajíčková pomazánka

Čokoládový dort IV.

Čokoládový dort IV.

Voňavé anglické kapsy

Voňavé anglické kapsy

Paprikový utopenec

Paprikový utopenec

Slaný listový závin

Slaný listový závin

Palačinky se šunkou a vejci

Palačinky se šunkou a vejci

Bulgur s kuřecím masem

Bulgur s kuřecím masem

Piña colada / Koktejly

Piña colada / Koktejly

Doporučujeme

45 minut
Kuře na paprice

Kuře na paprice

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

310
Zapečené vaječné toasty
Zapečené vaječné toasty
265
Troubový segedinský guláš
Troubový segedinský guláš
220
Těstoviny (nejen) s tuňákem
Těstoviny (nejen) s…
204
Vegetariánské kari s kurkumou, sójovými boby a batáty
Vegetariánské kari s…
123
Bramborovo-brokolicový salát s kozím sýrem
Bramborovo-brokolicový…

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Hořkosladké loučení Gábiny Partyšové: Opouští ji syn (18)! Jde po stopách Kate a Williama

Hořkosladké loučení Gábiny Partyšové: Opouští ji syn (18)! Jde po stopách Kate a Williama

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

  • Recepty.cz
  • Pařížské řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact