• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pařížské řezy
Napište svůj komentář k receptu

Pařížské řezy

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pařížské řezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g hera
    • 4
      dl cukr krystal
    • 2
      voda
    • 2
      lžíce kakao
    • 4
      dl polohrubá mouka
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 3
      ks vejce
    • 4
      lžíce hnědý rum
    • kokosová moučka nebo sekané ořechy - na ozdobu

Postup přípravy receptu

1
Heru, cukr, vodu a kakao rozpustit, nechat vychladnout, po vychladnutí odebrat 2 dcl hmoty na polevu, do zbytku přidat vejce, mouku s práškem do pečiva a nalít do vymazané formy, pečeme 20 minut ve středně vyhřáté troubě. Ihned po vytažení z trouby polejeme polevou a posypeme kokosem nebo sekanými ořechy. Krájíme na malé kostičky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pařížské řezy ....Danča

Pařížské řezy ....Danča

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské kostky černobílé

Pařížské kostky černobílé

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petra Kopalová | 6. 3. 2007 23:11

    Jelikoz jsem hakliva na rum v jakemkoli mnozstvi, tak ten jsem vynechala, dokonce se u nas nenasel ani kokos s orechy, takze nase rezy byly znacne "okousane". Presto vytecne a navsteva mlaskala :) davam za jedna

  • Vendula Strakošová | 13. 6. 2006 12:36

    Já místo Hery dávám normální obyčejné máslo, které nechám normálně rozpustit v hrnečku. Je to starý recept, který mám od své mamky. Jelikož nerada peču, toto ale dělám ráda, protože to je jednoduché a navíc ingredience nemám na váhu, ale jako hrníčkový recept, takže navíc ještě nemusím nic vážit.

  • Jana Kutačová | 21. 5. 2006 09:34

    Připomíná mi to řezy Šalamoun,ale myslím,že budou dobré.:o)

  • Václava Dvořáková | 20. 5. 2006 16:52

    Pomlaskávali jsme všichni, výborný recept... I když je pravda, že jsem nejdřív nedoufala, že to zvládnu i já :-)

  • Anonym | 31. 3. 2006 15:20

    Já všechno rozpouštím v mikrovlnce. Rychlé a bez práce.

  • Zdeňka | 30. 3. 2006 17:07

    Heru a spol. není třeba rozpouštět ve vodní lázni,ale v kastrolu na plotně,je to rychlejší.Rum dávám lžíci do těsta a zbytek do polevy.

  • Lenka Pražská | 30. 3. 2006 08:05

    Řezy jsou dobré i když čekala jsem víc. Recept je neúplný, pro úplného začátečníka by mělo být napsáno, že hera a spol. se nechá rozpustit ve vodní lázni a nakonec nikde není napsáno kam s rumem a vanilkovým cukrem. Ale jinak dobré!!

  • Kamila Krejčíková | 6. 11. 2005 11:54

    Výborný.Ještě jsem posypala i kokosem i mandlovými lupínky i ořechy.Při zakousnutí si uplně vybavím vánoce.Ňamiky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Hera Hnědý rum Kakao Kokosová moučka Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vanilkový cukr Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Crème Brûlée

Crème Brûlée

Bílý toastový chléb

Bílý toastový chléb

Jablečný koláč s ořechy

Jablečný koláč s ořechy

Kuře se smetanovobylinkovou omáčkou

Kuře se smetanovobylinkovou omáčkou

Vánoční jihočeský kuba

Vánoční jihočeský kuba

Játrové knedlíčky

Játrové knedlíčky

Thajská čočka se zeleninou

Thajská čočka se zeleninou

Mexická polévka Sopa Tarasca

Mexická polévka Sopa Tarasca

Žampionové placičky (karbanátky)

Žampionové placičky (karbanátky)

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

49
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
35
Zapečené vajíčkové chlebíčky / tousty
Zapečené vajíčkové…
29
Pepřová krkovice na houbách
Pepřová krkovice na…
24
Turecká vejce
Turecká vejce
20
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Pomáda slaví 25 let na scéně: Velký návrat Zuzany Norisové!

Pomáda slaví 25 let na scéně: Velký návrat Zuzany Norisové!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

  • Recepty.cz
  • Pařížské řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact