Korpus: žloutky třeme s cukrem a za stálého míchání postupně přidáme horkou vodu, mouku smíchanou s kakaem a práškem do pečiva a nakonec ušlehaný tuhý sníh.
2
Kaše: na sporáku rozpustíme máslo, přidáme mouku, uděláme zlatou jíšku, kterou zalijeme mlékem a svaříme na hladkou kaši, odstavíme a za stálého míchání vychladíme.
3
Krém: vyšleháme máslo s cukrem a přidáváme kakao a vychladlou kaši.
4
Dokončení: na korpus navršíme krém, vyhladíme do rovna, ozdobíme neslazenou ušlehanou šlehačkou a povrch posypeme strouhanou čokoládou.
5
U nás to mají nejraději moje děti. Dělám jim ho k svátku a nezbyde nikdy ani kousíček.
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.