Plátky slaniny si potřeme hořčicí a do každého si zavineme párek. Během grilování otáčíme. Aby nám slanina držela, můžeme použít párátka, alespoň se nespálíme při obracení párečků :-))Podáváme a pečivem, hořčicí.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
želva
|1. 7. 2011 13:23
ty už prodávaj připravený a rovnou s nima na gril, jsou dobrý, tyhle budou teda určitě levnější
Pompo
|31. 5. 2011 16:48
Nechyběj nikdy když grilujem, máme je rádi a já je miluju 8-)
recepty 73
|26. 3. 2010 12:18
Tu jsem také ještě neochutnal :-(,ale párečky a slaninka se už třesou v lednici :-))
Pája S
|26. 3. 2010 11:19
Ladi,tu jsem ještě neochutnala, ale viděla jsem ji.Koupím si ji, ona se hodí.Dík za tip!:-) Kdyby nebyla Váhalova ,mohl by se použít česnekový bok z Globu, je fajn a mohl by to ozvláštnit.:-)
ladislava staffenová
|26. 3. 2010 09:51
Jé a zapomněla jsem napsat, vyzkoušejte horčici s medem a chilli (Albert), na takovéto pochoutky je přímo stvořená
ladislava staffenová
|26. 3. 2010 09:50
JJ, dělám a nejradši mám taky Vahalovu, připadá mi daleko chuťově lepší než anglická ;-)
Pája S
|26. 3. 2010 06:46
Používám Váhalovu slaninu,je moc dobrá!Také dělávám!!:-)