• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Parádní papání
Napište svůj komentář k receptu

Parádní papání

autor: mika1988
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Parádní papání
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • 200
      g kuřecí maso prsa (150-200 g)
    • 1
      špetka estragon
    • 1
      kelímek smetana
    • mléko
    • minutková šťáva
    • 1
      špetka vegeta
    • 1
      lžička koření na steak

Postup přípravy receptu

1
150-200 g kuřecích prsou tzn. né prsou vaší ženy či přítelkyně, si naklepeme a okořeníme steakovým kořením. Orestujeme na malém množství oleje a zalejeme smetanou, přidáme malé množství minutkové šťávy a trochu mléka v poměru 2:1:1. Přidáme estragon, což je luxusně aromatické koření - má svojí specifickou chuť a v některých případech je lepší než sex. Dochutíme vegetou a samozřejmě přidáme dobrou náladu, bez které by tento recept ztratil své kouzlo.
2
Dodatek mého táty - estragon je též zmiňován jako pelyněk estragon. Toto jídlo je velice efektivní pro lehké romantické večeře, při pití dobrého bílého vína.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Veliká parádní bábovka

Veliká parádní bábovka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • martin jirout | 20. 11. 2006 16:56

    konvalinko to mě opravdu mrzí když jsem to jedl já tak jsem si opravdu pochutnal -né že by to bylo nejlepší jídlo nasvětě ,ale mě přijde velice chutné jinak děkuji za informaci a přeji vám spoustu krásných zážitků při dalším vaření

  • konvalinka | 17. 11. 2006 13:50

    Nechutnalo nám to, doslova zkažená večeře. Sice jsem dala estragonu špetku, ale stejně to nebylo dobé.

  • martin jirout | 16. 11. 2006 23:02

    Děkuji modrá a vynasnažím se..jinak s tou dobrou náladou je to tak -čím víc, tím líp a koupit se dá tam, kde není nuda.............:-)

  • Lenka Zavřelová | 16. 11. 2006 18:44

    To je teda fakt. Ale nevím kolik té dobré nálady a kde se dá koupit??? No špatné by to nebylo, někdy i ta nálada chybí. Ale jídlo to bude asi mňam.

  • modrá | 16. 11. 2006 14:15

    tedy pane jirout, vás je radost číst.to nemá chybu.obyčejný recept a vy ho svou mluvou pozvednete na zábavný článek, jen tak dál.. ;-)

  • martin jirout | 15. 11. 2006 23:23

    Slovensky je nazýván jako palina dračia v češtině je to pelyněk estragon kozalec kořenny latinsky -artemisia dracunculus....ale to není prakticky důležité -důležité je jeho použití v tomto jídle....

  • Tereza Jarčušková | 15. 11. 2006 15:35

    Martin , poznám oboje ( estragon si pestujem na balkóne ), nedá sa porovnať v žiadnom prípade :)))))))))))) Nevychádza mi to v prospech toho estragonu :)))

  • chemik | 15. 11. 2006 12:37

    estragon - česky pelyněk kozalec

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Estragon Koření na steak Kuřecí maso Minutková šťáva Mléko Smetana Vegeta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová pečeně s kůrčičkou

Vepřová pečeně s kůrčičkou

Tatarský biftek

Tatarský biftek

Lehký tvarohový koláč

Lehký tvarohový koláč

Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

Africké kari

Africké kari

Bramborovo-houskové knedlíky

Bramborovo-houskové knedlíky

Harlekýn

Harlekýn

Pečený bůček

Pečený bůček

Brokolicová polévka

Brokolicová polévka

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

47
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Vepřové ragú s…
38
Škvarkové sádlo
Škvarkové sádlo
20
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní
Bramborový salát s…
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Pumpkin Soup - Dýňová polévka
Pumpkin Soup - Dýňová…

Zajímavé články

Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou foccaciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se vyplatí, odměnou vám bude opravdová lahůdka
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
AHA.cz Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Ženy.cz Toxická útěcha: Co neříkat kamarádce, když se vám svěřuje

Toxická útěcha: Co neříkat kamarádce, když se vám svěřuje

Blesk.cz Hvězda Ulice Filip Rajmont: Výčet jeho slavných milenců! A proč měl pifku na Kluse?

Hvězda Ulice Filip Rajmont: Výčet jeho slavných milenců! A proč měl pifku na Kluse?

SportRevue.cz FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

  • Recepty.cz
  • Parádní papání
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact