• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Parádní papání
Napište svůj komentář k receptu

Parádní papání

autor: mika1988
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Parádní papání
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • 200
      g kuřecí maso prsa (150-200 g)
    • 1
      špetka estragon
    • 1
      kelímek smetana
    • mléko
    • minutková šťáva
    • 1
      špetka vegeta
    • 1
      lžička koření na steak

Postup přípravy receptu

1
150-200 g kuřecích prsou tzn. né prsou vaší ženy či přítelkyně, si naklepeme a okořeníme steakovým kořením. Orestujeme na malém množství oleje a zalejeme smetanou, přidáme malé množství minutkové šťávy a trochu mléka v poměru 2:1:1. Přidáme estragon, což je luxusně aromatické koření - má svojí specifickou chuť a v některých případech je lepší než sex. Dochutíme vegetou a samozřejmě přidáme dobrou náladu, bez které by tento recept ztratil své kouzlo.
2
Dodatek mého táty - estragon je též zmiňován jako pelyněk estragon. Toto jídlo je velice efektivní pro lehké romantické večeře, při pití dobrého bílého vína.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Veliká parádní bábovka

Veliká parádní bábovka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • martin jirout | 20. 11. 2006 16:56

    konvalinko to mě opravdu mrzí když jsem to jedl já tak jsem si opravdu pochutnal -né že by to bylo nejlepší jídlo nasvětě ,ale mě přijde velice chutné jinak děkuji za informaci a přeji vám spoustu krásných zážitků při dalším vaření

  • konvalinka | 17. 11. 2006 13:50

    Nechutnalo nám to, doslova zkažená večeře. Sice jsem dala estragonu špetku, ale stejně to nebylo dobé.

  • martin jirout | 16. 11. 2006 23:02

    Děkuji modrá a vynasnažím se..jinak s tou dobrou náladou je to tak -čím víc, tím líp a koupit se dá tam, kde není nuda.............:-)

  • Lenka Zavřelová | 16. 11. 2006 18:44

    To je teda fakt. Ale nevím kolik té dobré nálady a kde se dá koupit??? No špatné by to nebylo, někdy i ta nálada chybí. Ale jídlo to bude asi mňam.

  • modrá | 16. 11. 2006 14:15

    tedy pane jirout, vás je radost číst.to nemá chybu.obyčejný recept a vy ho svou mluvou pozvednete na zábavný článek, jen tak dál.. ;-)

  • martin jirout | 15. 11. 2006 23:23

    Slovensky je nazýván jako palina dračia v češtině je to pelyněk estragon kozalec kořenny latinsky -artemisia dracunculus....ale to není prakticky důležité -důležité je jeho použití v tomto jídle....

  • Tereza Jarčušková | 15. 11. 2006 15:35

    Martin , poznám oboje ( estragon si pestujem na balkóne ), nedá sa porovnať v žiadnom prípade :)))))))))))) Nevychádza mi to v prospech toho estragonu :)))

  • chemik | 15. 11. 2006 12:37

    estragon - česky pelyněk kozalec

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Estragon Koření na steak Kuřecí maso Minutková šťáva Mléko Smetana Vegeta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Italská omáčka

Italská omáčka

Špenátová pomazánka

Špenátová pomazánka

Rybí pomazánka z tuňáka

Rybí pomazánka z tuňáka

Étonnant jablkový koláč

Étonnant jablkový koláč

Jednoduché artyčoky

Jednoduché artyčoky

Panna Cotta s pomeranči

Panna Cotta s pomeranči

Koktejl Mai-Tai

Koktejl Mai-Tai

Pudinkové šátečky

Pudinkové šátečky

Zeleninový vývar

Zeleninový vývar

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

60
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
38
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
37
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
29
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
26
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Kuře ve smetanové omáčce…

Zajímavé články

Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S tvorbou jí pomáhá i umělá inteligence. Podívejte se do galerie!
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S…
Jak využít úrodu jahod? Vyrobte si domácí jahodový sirup
Jak využít úrodu jahod? Vyrobte si domácí…
Cupcakes 6x jinak: Mrkvové, jahodové, red velvet nebo s ořechovým krémem
Cupcakes 6x jinak: Mrkvové, jahodové, red velvet…
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete všechny?
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete…
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za krokem!
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za…
AHA.cz Brzobohatý opět v paruce a sukni! Překvapivé reakce nejbližších

Brzobohatý opět v paruce a sukni! Překvapivé reakce nejbližších

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Těhotná Eva Čerešňáková (38): Komplikace před porodem!

Těhotná Eva Čerešňáková (38): Komplikace před porodem!

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

  • Recepty.cz
  • Parádní papání
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact