• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Parádní papání
Napište svůj komentář k receptu

Parádní papání

autor: mika1988
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Parádní papání
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • 200
      g kuřecí maso prsa (150-200 g)
    • 1
      špetka estragon
    • 1
      kelímek smetana
    • mléko
    • minutková šťáva
    • 1
      špetka vegeta
    • 1
      lžička koření na steak

Postup přípravy receptu

1
150-200 g kuřecích prsou tzn. né prsou vaší ženy či přítelkyně, si naklepeme a okořeníme steakovým kořením. Orestujeme na malém množství oleje a zalejeme smetanou, přidáme malé množství minutkové šťávy a trochu mléka v poměru 2:1:1. Přidáme estragon, což je luxusně aromatické koření - má svojí specifickou chuť a v některých případech je lepší než sex. Dochutíme vegetou a samozřejmě přidáme dobrou náladu, bez které by tento recept ztratil své kouzlo.
2
Dodatek mého táty - estragon je též zmiňován jako pelyněk estragon. Toto jídlo je velice efektivní pro lehké romantické večeře, při pití dobrého bílého vína.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Veliká parádní bábovka

Veliká parádní bábovka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • martin jirout | 20. 11. 2006 16:56

    konvalinko to mě opravdu mrzí když jsem to jedl já tak jsem si opravdu pochutnal -né že by to bylo nejlepší jídlo nasvětě ,ale mě přijde velice chutné jinak děkuji za informaci a přeji vám spoustu krásných zážitků při dalším vaření

  • konvalinka | 17. 11. 2006 13:50

    Nechutnalo nám to, doslova zkažená večeře. Sice jsem dala estragonu špetku, ale stejně to nebylo dobé.

  • martin jirout | 16. 11. 2006 23:02

    Děkuji modrá a vynasnažím se..jinak s tou dobrou náladou je to tak -čím víc, tím líp a koupit se dá tam, kde není nuda.............:-)

  • Lenka Zavřelová | 16. 11. 2006 18:44

    To je teda fakt. Ale nevím kolik té dobré nálady a kde se dá koupit??? No špatné by to nebylo, někdy i ta nálada chybí. Ale jídlo to bude asi mňam.

  • modrá | 16. 11. 2006 14:15

    tedy pane jirout, vás je radost číst.to nemá chybu.obyčejný recept a vy ho svou mluvou pozvednete na zábavný článek, jen tak dál.. ;-)

  • martin jirout | 15. 11. 2006 23:23

    Slovensky je nazýván jako palina dračia v češtině je to pelyněk estragon kozalec kořenny latinsky -artemisia dracunculus....ale to není prakticky důležité -důležité je jeho použití v tomto jídle....

  • Tereza Jarčušková | 15. 11. 2006 15:35

    Martin , poznám oboje ( estragon si pestujem na balkóne ), nedá sa porovnať v žiadnom prípade :)))))))))))) Nevychádza mi to v prospech toho estragonu :)))

  • chemik | 15. 11. 2006 12:37

    estragon - česky pelyněk kozalec

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Estragon Koření na steak Kuřecí maso Minutková šťáva Mléko Smetana Vegeta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Selské brambory

Selské brambory

Arabský chléb - Pide

Arabský chléb - Pide

Vepřový králík pečený na bylinkách

Vepřový králík pečený na bylinkách

Teplý ovocný koláč - rohlíkový

Teplý ovocný koláč - rohlíkový

Jednoduchý rybí guláš - rychle a chutně

Jednoduchý rybí guláš - rychle a…

Buchta (koláč) z přesnídávek - jednoduchá a vláčná

Buchta (koláč) z přesnídávek -…

Dušené kuře se zeleninou (tajine / tažín)

Dušené kuře se zeleninou (tajine /…

Mistrovský bramborový salát

Mistrovský bramborový salát

Salát Caprese

Salát Caprese

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

63
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
35
Ovocná bublanina jako od babičky
Ovocná bublanina jako od…
31
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
25
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
22
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…

Zajímavé články

Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude chutnat naprosto dokonale
Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude…
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku na 5 způsobů!
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku…
Nejlepší jedlý dárek ke Dni otců? Upečte tatínkovi pivní dort!
Nejlepší jedlý dárek ke Dni otců? Upečte…
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Labubu na kabelkách dobývá svět: Módní hit, nebo přešlap? Stylistky mají jasno!

Labubu na kabelkách dobývá svět: Módní hit, nebo přešlap? Stylistky mají jasno!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Británie slavila narozeniny Karla III.: Tajemství černé barvy! A Charlotte se sladila s mámou

Británie slavila narozeniny Karla III.: Tajemství černé barvy! A Charlotte se sladila s mámou

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Plavky podle horoskopu: Vodnáři sázejí na pohodlí, Býci na extravaganci, Střelci potřebují jednu barvu

Plavky podle horoskopu: Vodnáři sázejí na pohodlí, Býci na extravaganci, Střelci potřebují jednu barvu

  • Recepty.cz
  • Parádní papání
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact