Rohlík rozdrobíme nebo nastrouháme, zakapeme mlékem, přidáme vejce, strouhaný sýr a pokud nechceme mít papriky bezmasé přidáme i šunku nebo salám. Ochutit můžeme i bylinkami, oreganem, pepřem... .
Tyhle papriky doslova vystrnadily z naší domácnosti ty klasické,s mletým masem.Jsou výtečné ,zasloužená 1 ;-)
Vera
|27. 3. 2014 11:29
Papriky dopadly nad ocekavani, byly vyborne.
Barča
|9. 7. 2013 14:21
mňááááááááám :-*
Ivana N.
|11. 4. 2013 07:40
Výborné :-) ! Poprvé jsem do paprik dávala sýr cihlu a salám a včera jen nivu, obojí bylo výborné. Chutnají i vychladlé, takže se vyplatí udělat paprik víc aby zbyly.
Adéla Votroubková
|6. 9. 2012 11:55
Děkuji za recept.Budu je péct na přání manžela i rodičů brzy znovu,jsou moc dobré a udělala jsem k nim brambory a okurkový salát.
Výborný oběd, chtěla jsem něco bezmasého a tento recept se mi jevil jako vhodná volba. Do nádivky jsem dala čerstvou dobromysl a podávala s novými brambory posypanými sekanou petrželkou. Určitě zařazuji do oblíbených.
Weidergotová
|1. 5. 2012 11:28
Dělala jsem jich k večeři plný plech. Jsou moc dobré a vlastně i každá jiná když se dá jiný sýr nebo maso. S uzeným sýrem a nivou nám chutnaly nejvíc a mužským chutnaly s paprikovou klobásou a ty byly i pálivé. Na příští sešlost je dělám znova.
Renda
|13. 3. 2012 19:54
Papriky jedna báseň!!!Byla jsem překvapená,že i dcera snědla pečený paprikový lusk,vždycky jen vydlabe náplň(ponejvíc z mletého masa)a papriku nechá na talíři.
Byla to dobrá volba! Čas jsem teda neměřila, pekly se rychle od oka tak nějak přez půl hodiny a jednou jsem je převrátila. Dělala jsem je z cihly a salám jsem přidala taky. Fakt výborný a rychlý oběd )