Papriky pečeme na grilu do vytvoření černých skvrn. Poté je dáme do sáčku, kde vychladnou a změknou. Papriky oloupeme a vytékající šťávu necháme kapat do připravené mísy. Přidáme nakrájená rajčata, prolisovaný česnek, sůl a trochu octa. Rajčata pustí dost šťávy, není třeba přidávat vodu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zdena z JM
|4. 8. 2008 13:25
Dělávám něco podobného (mám zde uveden i recept) akorát s tím rozdílem, že rajčata rozdusím a pak jimi přelévám papriky. Musím potvrdit, že je to pro milovníky této zeleniny opravdu vynikající letní jídlo. V tomto případě možná ještě zdravější, protože rajčata jsou syrová. Akorát jste neuvedl, co s tím olejem. Asi je přimíchat k zelenině. 1 dcl se mi zdá ale zbytečně moc.Jinak dávám 1.