Omyté slovenské papriky opečeme na oleji dozlatova. Osolíme je, přiklopíme poklicí a asi 3 minuty dusíme. Na poslední minutu vymačkáme na papriky česnek (čím víc tím lépe), papriky se trochu přichytí s česnekem na dno hrnce a to je důkaz, že je hotovo. Podáváme s chlebem, kdo je milovník paprik, tak papriku sní celou (dělají se i s jadřincemi)
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|22. 1. 2008 20:17
Zkusila jsem to, ale česnek se mi připekl a byl hořký. Možná jsem udělala chybu. Česnek se má přidat po dvou minutách a pak ještě minutu dusit ? Já ho dala na konec a papriky ještě chvíli opékala, aby se česnek přichytil, což byla asi chyba. Díky