• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Paprikový utopenec
Napište svůj komentář k receptu

Paprikový utopenec

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 18
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Paprikový utopenec
Paprikový utopenec
Paprikový utopenec
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • špekáček Množství dle počtu strávníků
    • naložené papriky nebo kapie, může být i v oleji
    • mletá paprika sladká nebo pálivá - dle chuti
    • pepř mletý
    • cibule
    • převařená voda
    • ocet
    • nové koření
    • pepř celý
    • bobkový list
    • feferonka nebo chilli paprička

Postup přípravy receptu

1
Špekáčky oloupeme, pokud máme špekáčky ve střívku, loupat nemusíme.
2
Do špekáčků uděláme dva hluboké zářezy. Jeden zářez okořeníme mletým pepřem, druhý zářez sladkou nebo pálivou paprikou.
3
Do zářezu s pepřem vložíme plátky cibule, do paprikového vložíme nakládanou papriku(kapii).
4
Takto připravené špekáčky dáme do sklenice, proložíme je ještě paprikou a cibulí, vložíme i pár kuliček nového koření, pepře a bobkový list. Pokud chceme, aby měli utopenci říz, přidáme i feferonku nebo chilli papričku.
5
Převařenou vodu okyselíme octem téměř 1:1 a špekáčky nálevem zalijeme.
6
Necháme v chladu alespoň 5 dní a déle odležet.
7
Podáváme vychlazené s čerstvým pečivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paprikový salát s ovčím sýrem

Paprikový salát s ovčím sýrem

Maďarský paprikový salát

Maďarský paprikový salát

Paprikový koláč

Paprikový koláč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pokorná | 25. 1. 2016 21:25

    Výborné :D

  • Jana | 14. 1. 2014 19:14

    Udělala jsem je dva dny před silvestrem, dala je do šuplíku v lednici, nějak jsme na ně zapomněli a objevili je až teďka. No jsou naprosto skvělý a aspoň nám je nikdo nesní :-D .

  • Anonymous | 22. 9. 2013 21:51

    vyskúšam vypadá to dobre

  • Renda | 4. 9. 2013 17:38

    Moc dobré, mají šmrnc a všem chutnaly.

  • Matoušková V. | 23. 5. 2012 11:41

    Jsou výborný a zmizly zatraceně rychle. Udělala jsem je ostřejší jen tolik, aby nezanikla chuť papriky. V lednici mám už udělaný další soudek, utopenci totiž u nás přijdou k chuti vždycky. <3

  • Iva | 15. 2. 2012 09:38

    Už se mi sbíhají sliny :-P

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Chuťovky Slané Uzeniny Svačina Večeře Chlazení Výjimečný den Posvícení Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cibule Feferonka Mletá paprika Naložené papriky Nové koření Ocet Pepř celý Pepř mletý Převařená voda Špekáček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Přírodní řízek se smaženou cibulí

Přírodní řízek se smaženou cibulí

Srbský kotlet

Srbský kotlet

Třená bábovka klasik

Třená bábovka klasik

Rakouský bramborový salát

Rakouský bramborový salát

Rychlé těstoviny s cuketou

Rychlé těstoviny s cuketou

Pečené kuře - Medová kuřecí stehna

Pečené kuře - Medová kuřecí stehna

Curry rizoto s kuřecím masem a rajčátky

Curry rizoto s kuřecím masem a…

Polévka z vaječné jíšky

Polévka z vaječné jíšky

Fitness MUGCAKE

Fitness MUGCAKE

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

179
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
86
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
78
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
74
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
55
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen &#039;moje krev&#039;, říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen &#039;moje krev&#039;, říká

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Paprikový salát
Paprikový salát
Paprikový salát na pánvi
Paprikový salát na pánvi
Paprikový salát s ovčím sýrem
Paprikový salát s ovčím sýrem
Papriky plněné hermelínem
Papriky plněné hermelínem
Papriky plněné mletým masem
Papriky plněné mletým masem
Papriky plněné sýrem
Papriky plněné sýrem
  • Recepty.cz
  • Paprikový utopenec
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact