
Zkusím, vypadá to dobře, miluju papriku! Akorát mi tam trošku neladí ten kopr :)
Som rada, že vám chutilo :)))
Salát podle tohoto receptu je skvělý. Budu zkoušet i další druhy tofu,ale základ mám.Díky.L.
Moc děkuju.
V tomto recepte sa ten syr necháva v smotane kvôli chuti, zjemneniu a časť smotany , ktorá na ňom ostane zároveň tvorí súčasť zálievky.
Měla bych dotaz na autorku receptu,paní Terezku - tofu se teď učím používat,váš recept mě zaujal,mám jen dotaz - proč ho necháváte v té smetaně?V jiných receptech jsem se s tím nesetkala,ale určitě pro to máte důvod.Možná kvůli chuti smetany,která ho prostoupí nebo tofu získá jiné vlastnosti? dík moc za odpověď,každopádně ho vyzkouším hnd přesně podle Vašeho receptu.štafl.