• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Paprikové čatní
Napište svůj komentář k receptu

Paprikové čatní

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Paprikové čatní
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks cibule
    • 4
      lžíce cukr
    • 1
      lžíce francouzská hořčice
    • 2
      dl ocet
    • 2
      dl bílé víno
    • sůl
    • paprika 4 zelené a 4 červené

Postup přípravy receptu

1
Papriky a cibuli nakrájíme na drobno a společně s ostatními přísadami kromě vína pomalu dusíme. Když je zelenina měkká, přilejeme víno a ještě chvíli podusíme.
2
Potom naplníme do skleniček, uzavřeme, otočíme dnem vzhůru až do vychladnutí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paprikové vepřenky

Paprikové vepřenky

Paprikové brambory s okurkami

Paprikové brambory s okurkami

Paprikové (nejen) jehněčí špízy s tzatziki

Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza J. | 17. 7. 2007 15:55

    Dušan, cibuľu a papriky dusím so všetkým dokopy mimo vína, teda s horčicou, cukrom , octom, osolím, víno až nakoniec. Teda nedusím na oleji zeleninu. Plním do rôznych fľaštičiek, malých, od horčíc , pochutín, aké mám doma, takže ťažko presne povedať koľko toho vyjde, závisí to aj od mäsitosti paprík, ale asi 3-4 majonézové fľašky. Sterilizovať netreba, plníte horúcu zmes, tým, že otočíte dnom nahor, zabránite vstupu vzduchu okolo viečka. Keď vychladne, otočíte normálne a odložíte.

  • Dušan | 17. 7. 2007 15:21

    Paní Terezo, cibuli a papriku dusíte na oleji, anebo jenom podlijete octem? Koli skleniček asi uděláte? Čatní se nemusí sterilovat?

  • Kuchařka on-line | 17. 7. 2007 15:04

    Opraveno

  • Tereza J. | 17. 7. 2007 14:56

    Vierka, ďakujem ti za upozornenie?))) Vypadlo mi to pri prepisovaní. Patria tam 4 veľké cibule. Prosím p. Kovářovou o doplnenie. Ďakujem.Anonym, v obchode som nevidela, niekde snáď nejaké čatné kúpite, ale je dosť drahé. Čatní je hustá omáčka, ktorú použijete k studeným a teplým mäsám, ku grilovaným, všade tam, kde by ste použila horčicu - k údeninám a pod.

  • Věra z DC | 17. 7. 2007 14:54

    Jejda na receptech je "Čatní - paprikové" od M. Vrabcové a je to skoro stejné :-((

  • Anonym | 17. 7. 2007 14:31

    Jak se dá paprikové a jablkové čatní využit v kuchyni? Kde všude ho používáte? A kolik skleniček z uvedených ingredienci uděláte? Dá se paprikové čatní koupit v obchodě a jestli ano, kolik asi stojí? Děkuji.

  • Věra z DC | 17. 7. 2007 14:10

    Terezko kolik cibule ? Dělam Čatní z jablek a je výborné... a toto musí být taky :-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Svačina Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Cibule Cukr Francouzská hořčice Ocet Paprika Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí zeleninový špíz

Kuřecí zeleninový špíz

Vynikající zmrzlinový pohár

Vynikající zmrzlinový pohár

Pizza na plech

Pizza na plech

Muffiny pro vnučku

Muffiny pro vnučku

Gnocchi jako halušky

Gnocchi jako halušky

Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal

Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal

Srdce na smetaně

Srdce na smetaně

Kmínové přírodní filety

Kmínové přírodní filety

Čočkové ragú

Čočkové ragú

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

33
Posvícenské koláče z r. 1900
Posvícenské koláče z r.…
28
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík
18
Míša řezy
Míša řezy
16
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Love Island plný bývalých Dominique Alagii: Dorazí i Ben Cristovao?

Love Island plný bývalých Dominique Alagii: Dorazí i Ben Cristovao?

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Paprikové čatní
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact