• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Paprikové čatní
Napište svůj komentář k receptu

Paprikové čatní

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Paprikové čatní
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks cibule
    • 4
      lžíce cukr
    • 1
      lžíce francouzská hořčice
    • 2
      dl ocet
    • 2
      dl bílé víno
    • sůl
    • paprika 4 zelené a 4 červené

Postup přípravy receptu

1
Papriky a cibuli nakrájíme na drobno a společně s ostatními přísadami kromě vína pomalu dusíme. Když je zelenina měkká, přilejeme víno a ještě chvíli podusíme.
2
Potom naplníme do skleniček, uzavřeme, otočíme dnem vzhůru až do vychladnutí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paprikové vepřenky

Paprikové vepřenky

Paprikové brambory s okurkami

Paprikové brambory s okurkami

Paprikové (nejen) jehněčí špízy s tzatziki

Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza J. | 17. 7. 2007 15:55

    Dušan, cibuľu a papriky dusím so všetkým dokopy mimo vína, teda s horčicou, cukrom , octom, osolím, víno až nakoniec. Teda nedusím na oleji zeleninu. Plním do rôznych fľaštičiek, malých, od horčíc , pochutín, aké mám doma, takže ťažko presne povedať koľko toho vyjde, závisí to aj od mäsitosti paprík, ale asi 3-4 majonézové fľašky. Sterilizovať netreba, plníte horúcu zmes, tým, že otočíte dnom nahor, zabránite vstupu vzduchu okolo viečka. Keď vychladne, otočíte normálne a odložíte.

  • Dušan | 17. 7. 2007 15:21

    Paní Terezo, cibuli a papriku dusíte na oleji, anebo jenom podlijete octem? Koli skleniček asi uděláte? Čatní se nemusí sterilovat?

  • Kuchařka on-line | 17. 7. 2007 15:04

    Opraveno

  • Tereza J. | 17. 7. 2007 14:56

    Vierka, ďakujem ti za upozornenie?))) Vypadlo mi to pri prepisovaní. Patria tam 4 veľké cibule. Prosím p. Kovářovou o doplnenie. Ďakujem.Anonym, v obchode som nevidela, niekde snáď nejaké čatné kúpite, ale je dosť drahé. Čatní je hustá omáčka, ktorú použijete k studeným a teplým mäsám, ku grilovaným, všade tam, kde by ste použila horčicu - k údeninám a pod.

  • Věra z DC | 17. 7. 2007 14:54

    Jejda na receptech je "Čatní - paprikové" od M. Vrabcové a je to skoro stejné :-((

  • Anonym | 17. 7. 2007 14:31

    Jak se dá paprikové a jablkové čatní využit v kuchyni? Kde všude ho používáte? A kolik skleniček z uvedených ingredienci uděláte? Dá se paprikové čatní koupit v obchodě a jestli ano, kolik asi stojí? Děkuji.

  • Věra z DC | 17. 7. 2007 14:10

    Terezko kolik cibule ? Dělam Čatní z jablek a je výborné... a toto musí být taky :-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Svačina Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Cibule Cukr Francouzská hořčice Ocet Paprika Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Koprová omáčka expres

Koprová omáčka expres

Bílkový chlebíček II.

Bílkový chlebíček II.

Tuňáková pomazánka III.

Tuňáková pomazánka III.

Trubičky

Trubičky

pomazánka - z krůtího masa

pomazánka - z krůtího masa

Sejkory

Sejkory

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

Bramborová frittata

Bramborová frittata

Papoušková buchta

Papoušková buchta

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

29
Ceviche v rajčatové omáčce
Ceviche v rajčatové…
25
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
21
Krtkův dort
Krtkův dort
19
Koktejl Mai-Tai
Koktejl Mai-Tai
18
Adžika směs z mletého masa
Adžika směs z mletého…

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Exmilenec Žilkové Josef Holomáč: Drama ve Vietnamu! Proletěl kabinou autobusu

Exmilenec Žilkové Josef Holomáč: Drama ve Vietnamu! Proletěl kabinou autobusu

SportRevue.cz Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

  • Recepty.cz
  • Paprikové čatní
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact