• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Papriková srdíčka
Napište svůj komentář k receptu

Papriková srdíčka

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Papriková srdíčka
Papriková srdíčka
Papriková srdíčka
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g srdce kuřecí - očištěná
    • 2
      ks cibule
    • olej
    • 1
      lžíce mletá sladká paprika
    • 350
      g slovenská paprika - očištěná
    • chilli pasta dle chuti
    • sůl a pepř
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      ks rajský protlak malý
    • hladká mouka dle potřeby
    • cukr krupice je-li potřeba

Postup přípravy receptu

1
Na oleji necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, na které orestujeme očištěná srdíčka, přidáme papriku a protlak, krátce zarestujeme, promícháme, podlijeme malým množstvím vody nebo vývaru a podusíme.
2
Papriku pokrájíme na nudličky, česnek na plátky, přidáme do hrnce a společně dodusíme doměkka. Nakonec dochutíme solí, pepřem, chilli pastou a pokud byl protlak hodně kyselý i troškou cukru. Pokud necháme vodu dostatečně vydusit nemusíme ani zahušťovat.
3
Jestli máme rádi více omáčky, vodu nevydusíme a vývar zahustíme troškou hladké mouky rozmíchané ve studené vodě, kterou pak ještě provaříme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Papriková pomazánka II.

Papriková pomazánka II.

Papriková pasta

Papriková pasta

Papriková směs k těstovinám

Papriková směs k těstovinám

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martina | 16. 10. 2016 09:58

    Super omacka jen musim srdicka krajet na kolecka protoze cely je decka nesni a kdyz sou na krouzky tak jim chutnaji a bejvic s kolinkama.

  • Zdena Volková | 21. 7. 2015 08:21

    Výborný srdíčkový guláš. Chutnal nám moc a manželovi jsem do něj pokrájela i kusek pálivé papričky. Má rád ostrá jídla.

  • Muchová | 25. 2. 2013 13:41

    Výborné!

  • Simona | 27. 10. 2012 15:40

    Já srdíčka ještě pokrájela na menší dílky a bylo to výborný. :-) Můžu doporučit.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti Zelenina
Maso Pokrmy Vnitřnosti Ze zeleniny Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli pasta Cibule Cukr krupice Hladká mouka Mletá sladká paprika Olej Rajský protlak Slovenská paprika Srdce Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Koláč z pekla

Koláč z pekla

Ořechové pusinky

Ořechové pusinky

Jablečná buchta II.

Jablečná buchta II.

Košovská specialita

Košovská specialita

Kuřecí medailonky na kari s pórkem

Kuřecí medailonky na kari s pórkem

Ďábelský Pangasius

Ďábelský Pangasius

Citronová bábovka z pomazánkového másla

Citronová bábovka z pomazánkového…

Pikantní bramborový guláš

Pikantní bramborový guláš

Ořechové řezy s polevou z remosky

Ořechové řezy s polevou z remosky

Doporučujeme

30 minut
Chřestový quiche

Chřestový quiche

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Poslední sledované recepty

54
Batáty ve slanině
Batáty ve slanině
51
Cizrnové ragú s rýží
Cizrnové ragú s rýží
45
Chřestový salát s vejcem
Chřestový salát s vejcem
41
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
31
Vepřové s cibulí na černém pivu
Vepřové s cibulí na…

Zajímavé články

Cizrnová mouka, skrytý poklad vaší kuchyně: 5 způsobů, jak ji můžete použít
Cizrnová mouka, skrytý poklad vaší kuchyně: 5…
Májovky chutnají i léčí. Jak je bezpečně poznat a co z nich uvařit?
Májovky chutnají i léčí. Jak je bezpečně poznat a…
Nejlepší rebarborové koláče: S drobenkou, sněhovou čepicí i pro bezlepkáře
Nejlepší rebarborové koláče: S drobenkou,…
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
AHA.cz Karel Voříšek: Zásadní porušení pravidel televize!

Karel Voříšek: Zásadní porušení pravidel televize!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Muži promluvili: Jaké oblečení na ženách opravdu nesnášejí?

Muži promluvili: Jaké oblečení na ženách opravdu nesnášejí?

Ženy.cz Den matek se blíží: Inspirujte se tipy na dárky, které maminku opravdu potěší

Den matek se blíží: Inspirujte se tipy na dárky, které maminku opravdu potěší

Blesk.cz Jiří Bartoška (†78) krátce před smrtí požádal kamaráda Ebena: Marku, buď prezidentem ty!

Jiří Bartoška (†78) krátce před smrtí požádal kamaráda Ebena: Marku, buď prezidentem ty!

SportRevue.cz FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Rituál pro čistý prostor i mysl: Jak na vykuřování a jaké byliny vás podpoří při očistě domova?

Rituál pro čistý prostor i mysl: Jak na vykuřování a jaké byliny vás podpoří při očistě domova?

Další doporučené recepty:

Papriková pomazánka nebo salát s cottage sýrem
Papriková pomazánka nebo salát s…
Papriková směs k těstovinám
Papriková směs k těstovinám
Papriková smetanová omáčka
Papriková smetanová omáčka
Paprikové (nejen) jehněčí špízy s tzatziki
Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…
Paprikové brambory s okurkami
Paprikové brambory s okurkami
Paprikové filety
Paprikové filety
  • Recepty.cz
  • Papriková srdíčka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact